10-godina-nakon-smrti-majkla-dzeksona-detektivi-otkrivaju:-usli-su-u-sobu-u-kojoj-je-pevac-preminuo-i-pronasli-su-ovo-–-sablasno-je

20.06.2019. 20:44

Posle šokantnog dokumentarca “Odlazak iz Nedođije”, u kojem se Majkl Džekson višestruko optužuje za pedofiliju, na površinu su isplivali novi, šokantni detalji o pevaču. Ovaj put vezani su za njegovu smrti, 2009.

Majkl Džekson Foto: Profimedia

Detalji su izneti u novom dokumentarnom filmu o Majklu Džeksonu u kojem trojica detektiva otkrivaju tok istrage koja je usledila nakon potvrde da je pevač preminuo u svom domu, 25. juna 2009. (skoro pa tačno pre 10 godina).

Mnogo polemike je pokrenula vest o njegovoj smrti za koju je 2011. na dve godine bio osuđen njegov lični doktor Konrad Marej zbog nedozvoljene kombinacije i doze lekova koje je dao Majklu.

Marej je doslužio kaznu, a sada detektivi Orlando Martinez, Den Majers i Skot Smit otkrivaju šta su pronašli u sobi u kojoj je Džekson pronađen mrtav, navodi britanski “Metro”.

“Bilo je zabeleški, komada papira oblepljenih svuda po sobi, ogledala i vrata sa kratkim sloganima i izrazima”, rekli su i dodali da je spavaća soba bila sva u neredu, a da su neki od tih natpisa bili poput reči pesama.

“Kada smo ušli u sobu u kojoj je Konrad lečio Majka, na krevetu smo zatekli kompjuter, na krevetu je bila i živopisna lutka i fotografije beba nalik onima iz reklama”, istakli su.

Kako vi komentarišete dokumentarce o Majku Džeksonu?Foto: Profimedia

Detektivi su poručili i da soba nije bila ni nalik onoj u kojoj se neko lečio, ali da su pronašli torbu dr Mareja u kojoj je bilo leka za koji se smatra da je usmrtio Majkla.

Našli su i “tone otpada, igala, praznih boca, svega onog što nije trebalo da bude tamo”.

Majk Džekson se za pedofiliju sumnjičio još dok je bio živ, a nakon njegove smrti i pre pomenutog dokumentarca pojavljivali su se brojne priče ljudi koji su odrastali u Nedođiji pored Džeksona i koji ga terete za seksualno zlostavljanje.

Novi filmski prikaz o njegovoj smrti donosi još dokaza o njegovom životu. Da li će se krug njime zatvoriti?