14-godina-niko-nije-ni-znao-za-ovu-princezu:-razvela-se-i-pokazala-svoje-pravo-lice,-a-ljudi-ne-mogu-da-veruju-sa-kim-se-sad-zabavlja

Princeza Marta Luiz, najstarija ćerka norveškog kralja Haralda Petog i kraljice Sonje,dugo uopšte nije bila na radaru javnosti. Bila je u braku sa piscem Arijem Benom i vodili su, makar se tako činilo, miran život. A onda se posle 14 godina braka razvela i počela da pokazuje divlju stranu svoje ličnosti.

Marta je inače četvrta u redu za norveški tron i prilikom razvoda saopštila je da će ona i Ari nastaviti da sarađuju u roditeljskim obavezama prema njihove tri ćerke.

– Stidim se što više ne možemo da stvorimo sigurnu luku za našu decu – rekla je norveška princeza.

Marta Luiz i AriFoto: Profimedia

Međutim, nedugo po razvodu je Marta počela da prikazuje javnosti svoje čudnije, otvorenije, a često i divlje lice. Izazvala je mnogo polemika nakon što je izdala knjigu u kojoj tvrdi da može da razgovara sa anđelima, a prava uzbuna nastala je kada je objavila svoju nameru da otvori školu u kojoj će učiti decu da komuniciraju sa anđelima.

Ovih dana, Marta šokira javnost svojom vezom sa šamanom Durekom. Ljubav sa njim objavila je na Instagramu.

Šaman Derek, odnosno Derek Veret, živi u americi i sarađuje sa mnogim poznatim ličnostima. Između ostalog, njegove usluge koristile su i Gvinet Paltrou, Nina Dobrev i Rosario Doson. Klijentkinja mu je bila i Marta, ali Derek kaže da je, suprotno svim pravilima i njegovim željama, prema njoj razvio emocije.

Derek i Marta su uvereni da su u prošlim reinkarnacijama već bili u braku i da su srodne duše.

Njih dvoje trenutno su na putovanju po Skandinaviji gde održavaju radionice.

Turneja će se održati u pet gradova, a ulaznice će papreno naplaćivati.

Na radionicama će, kako je najavljeno, održavati seminare i izvoditi šamanske vežbe, ali i meditirati sa pratiocima kako bi im pokazali sve tajne života.