agonija-se-nastavlja:-sultan-se-odrekao-prestola-zbog-prelepe-ruskinje-i-sina,-a-sada-sumnja-da-je-dete-njegovo

24.07.2019. 12:10

Bivši malezijski kralj Muhamed Peti od Kelantana (49) izazvao je skandal razvodom od 25-godišnje lepotice Oksane Andrejevne Voevodine, a sada je stigao novi udarac za lepu Ruskinju.

Oksana se nadala tituli kraljice Foto: Instagram

Kao što smo već pisali, on se odrekao prestola kako bi mogao da se oženi lepom misicom. Dobili su i sina, Leona koji sada ima dva meseca, međutim, izgleda da je njihovoj vrtoglavoj romansi već došao kraj. Ne samo da se bivši kralj razveo od žene, već sada sumnja da je Leon zaista njegov.

– Pobrinuće se za dete i majku, ali po svemu sudeći, on je dečaka razbaštinio i srećan je što beba živi sa majkom. Takođe, ni dete ni Oksana neće dobiti titule – priča izvor za Dejli Mejl.

Oksana je, kako pišu mediji, besna zbog novih okolnosti u kojima se našla a piše se da je naročito ljuta zbog toga što će Leon ostati bez titule. Muhamed joj je objasnio da je ona stani državljanin te da zato nema ni titule. Oksana je inače verovala da će ona udajom za Muhameda dobiti titulu kraljice, a da će Leon biti princ Kelantana, međutim, za to Oksana mora da dobije odobrenje kraljevske kuće.

Ruska lepotica i dalje može da dolazi u Maleziju, ali pitanje je da li će to i hteti. Naime, prijatelji ovog para kažu da su svađe u ovom kratkom braku bile žestoke, a razvod se odigrao bez Oksaninog odobrenja.

Oksana je inače na svom Instagramu objavila dve slike sa sinom, poručivši da je ponosna što malezijska krv teče njegovim venama.

– U životu sam se susrela sa mnogo zlobe, klevete i zavisti, ali vi ovde mi dokazujete da u svetu ima i još dosta ljubaznosti. Leon danas ima dva meseca. Nastavi da rasteš i budeš srećan, ti si moj svet – poručila je.