ajs-nigrutin-pesmom-od-10-reci-sahranio-celu-estradu:-prvi-je-u-trendingu,-autotjunasi-na-aparatima

07.08.2019. 19:13

Hip-hop, kokain, Armani, viski, separe, šampanjac, dijamanti, ferari i Dubai, Abu Dabi. Ovo je 10 reči koje se ponavljaju u novoj pesmi Ajs Nigučija (Nigrutina) i posle prvog slušanja shvatićete kako je

Ajs Niguči Foto: youtube

Popularni reper i član grupe „Bad Copy“ Vladan Aksentijević, poznatiji kao Ajs Nigrutin (41), vratio se na scenu u velikom stilu i svojim singlom „Abu Dhabi“ isprozivao je novokomponovane izvođače čije numere obiluju autotjunom, a tekstovi nabrajanjem brojnih poznatih marki odeće, automobila, luksuza, destinacija, golih žena…

Reper je u nameri da se našali sa trenutno najpopularnijim pesmama na Jutjubu napravio parodiju koja je istog dana ušla u trending, a sada je na prvom mestu.

Ajs je u Dubaiju, đuska na jahti, luksuznom automobilu u majici sa natpisom „Đorđo Armani“, „Dolče i Gabana“, „Guči“, a oko njega se uvijaju polugole igračice… baš kao kod novokomponovanih hitova.

Reper je za potrebe pesme koja je postala hit kako na Jutjubu, tako i na društvenim mrežama, sebi nadenuo umetničko ime – Ajs Niguči.

„Abu Dhabi“ je iznenadio sve, a pozitivne reakcije i urnebesni komentari pljušte na sve strane.