albanska-pevacica-se-nevidjeno-izblamirala-u-hrvatskoj:-uzela-je-27-miliona-dinara-za-nastup,-a-onda-besramno-slagala-na-instagramu

03.09.2019. 18:37

Albanska pevačica Rita Ora pre nekoliko dana održala je koncert u Zadru koji su naše komšije u medijima osudile na propast pre nego što je muzička zvezda zakoračila na scenu. Danima se pisalo da je prodato jako malo karata i da je Rita dobila veliki novac od grada samo da bi nastupila. Bez obzira na medijske napise, koncert je održan pred oko 6.000 ljudi, ali pevačica tvrdi suprotno na Instagram profilu.

S nastupa Rite Ore u Zadru Foto: Profimedia

Rita Ora posle koncerta u Zadru zahvalila se publici u Hrvatskoj na Instagram profilu. Objavila je nekoliko fotografija sa nastupa uz komentar: „60.000 fanova u Hrvatskoj se ludo provelo“.

Koncert Rite Ore u HrvatskojFoto: Profimedia

Kako pišu hrvatski mediji, u zadarskoj dvorani „Krešimir Ćosić“ koncert Rite Ore pratilo je oko 6.000 ljudi.

„Koliko je bilo ljudi“, „Možda se zanela, pa dodala jednu nulu više“, „Čisto sumnjam da je pogrešila“, „Bilo je 6.000 ljudi, pogrešno je napisala“, ostavljali su ljudi komentare ispod fotografije na Instagramu.

Rita Ora u Zadru je održala koncert u trajanju od 55 minuta za koji je dobila 27 miliona dinara. Pevačica čija je karijera u najvećem usponu u Velikoj Britaniji krajem prošle godine objavila je drugi studijski album pod nazivom „Phoenix“ posle šest godina pauze.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.