U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

  BLACE- Prošle godine u Blacu je održano niz humanitarnih akcija prikupljanja novčane pomoći za lečenje Aleksandra Sekulića. Potreban novac za veoma skupo lečenje sakupljen je veoma brzo a Blačani su pokazali veliku humanost.

  Svima koji su uzeli učešće u borbi za Aleksandrovo ozdravljenje on se lično zahvalio sa željom  da se ovakve stvari nikada nikome ne dogode, i da Blace uvek bude složno ali oko mnogo lepših stvari.

  Aleksandrovo obraćanje prenosimo u celosti:

  Dragi moji Blačani,

  Želim ovom prilikom da se zahvalim svima vama, koji ste imali učešće u mojoj borbi za ozdravljenje!

  Ne želim pojedinačno da se zahvaljujem, jer spisak ljudi koji su mi pomogli je ogroman, zato želim svima da se zahvalim odjednom. Moja porodica i ja znamo tačno ko je pomogao i ne postoje reči kojima bismo mogli da opišemo našu zahvalnost i poštovanje.

  Naravno, ova zahvalnost se ne odnosi samo na Blačane, već na sve ljude širom Srbije, ali i širom Sveta, svima koji su pomogli i materijalno i duhovno. Svi znate da je moja borba bila duga i neizvesna, pa čak i nakon primljene terapije postojale su nepoznanice. Upravo zato se nisam do sada oglašavao. Ipak, osetio sam potrebu da sada uputim jedno javno i ogromno- HVALA!

  Trenutke koje sam preživeo ne bih poželeo nikome! Ali jedna stvar me je radovala a to je saznanje da je moje rodno mesto, moje Blace bilo ujedinjeno i da su svi saosećali sa mojim problemom i da je svako pomogao onoliko koliko je mogao i kako je mogao.

  Moje stanje je za sada stabilno, nakon primljene terapije koju ne znam da li bih primio da nije bilo svih vas. Osećam se dobro i za sada ide sve u dobrom pravcu. Upravo zbog adekvatnog lečenja moram javno i da se zahvalim Stručnom timu Klinike za hematologiju, na Vojnomedicinskoj akadmiji, načelnici prof. dr Dragani Stamatović i dr Svetlani Mirosavljević.

  Kao i kompletnom osoblju u sterilnom bloku na VMA.

  Moja porodica i ja dugujemo vam večnu zahvalnost u nadi da se ovakve stvari nikada nikome ne dogode, a sa željom da moje Blace uvek bude složno ali oko mnogo lepših stvari!

  Aleksandar Sekulić

   

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=465467