amal-porazila-gole-zvezde-danasnjice:-kad-vide-sta-je-obukla,-cupace-kosu

25.04.2019. 22:03

Uzalud je drugima da se skidaju kada ih ona porazi jednim potezom.

Amal Klunil Foto: Profimedia

Amal Kluni i njen fantastičan stil zablistali su juče u Njujorku. Kako poznata advokatica za ljudska prava zna da podseti na vreme kada su žene izgledale damski i bile beskrajno ženstvene, a da istovremeno izgleda veoma moderno.

Amal Kluni u sjajnoj odevnoj kombinacijiFoto: Profimedia

U jednostavnoj beloj haljini, jakna-blejzeru, neutralnim salonkama i sa klasičnom torbom porazila je sve gole zvezde današnjice jer znate, i “golotinju treba znati nositi”. Kada bi to umeo svako, onda bi svako bio ekscentrik sa stilom.

Sigurnim korakom kroz NjujorkFoto: Profimedia

Amal i na drugim poljima, ne samo u modi, daje sjajan primer ženama. Ona je neko ko na ličnom iskustvu pokazuje koliko su obrazovanje i karijera važni za jednu ženu.

Potiče iz porodice u kojoj se škola uvek cenila, a njena majka Barija Almudin, ugledni politički novinar, bila joj je veliki uzor.

A sa suprotne strane imamo Kim Kardašijan Vest, neosporno uticajnu i najčešće golu u javnosti.

Ne znamo, Kim… Tu su milioni na Instagramu, tu su milijarde na računu, ali mi ipak, prednost dajemo Amal. I kako u prevodu sa libanskog jezika glasi ime žene koja je branila i Džulijana Asanža, osnivača Vikiliksa, “nada”- mi se nadamo da će stil Amal Kluni postati svetski trend broj jedan.