ana-ivanovic-ne-zeli-da-objavi-fotografije-svojih-sinova:-samo-iz-jednog-razloga-ljudi-nece-videti-njeno-drugo-dete

30.08.2019. 18:47

Ana Ivanović posle prvog porođaja 17 marta 2018. godine retko se pojavljivala u medijima i još ređe pričala o suprugu i prvom sinu Luki. Tradiciju čuvanja porodične intime nastaviće i nakon drugog sina.

Ana Ivanović Foto: Zoran Ilić / RAS Srbija

Ana Ivanović danas je objavila na Instagramu da su ona i njen suprug Bastijan Švajnštajger postali roditelji po drugi put i da su dobili drugog sina. Oni koji nisu znali ili koji su zaboravili da je proslavljena teniserka trudna na fotografiji koja je objavljena pre četiri dana nisu ni mogli da primete stomak, iako se Ana pripremala za porođaj.

Ana Ivanović se na veoma miran i dostojanstven način ophodila na društvenim mrežama prema drugoj trudnoći. Naime, nakon što je dobila sina Luku izbegavala je medije i paparace, pa fotografije sina prvenca se nisu pojavljivale u javnosti. Ana nije čak ni želela da se za magazine, svetske ili domaće, fotografiše zajedno sa suprugom i sinom za naslovnicu.

Na Instagramu je objavljivala fotografije zajedno sa sinom, ali svaki put bi stavila plavo srce preko njegovog lica. Ana je na sve moguće načine zaštitila privatnost svog deteta i svoje porodice.

S obzirom na to da je dosadašnja praksa bila porodični život daleko od medija i naslovnih strana, sasvim je izvesno da ni ovaj put neće fotografisati drugog sina, niti se slikati za naslove strane. Ani je na kraju krajeva najbitnija njena porodica, a ne njihova slika u medijima.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.