ana-je-smotala-milionera-i-sada-poducava-devojke-kako-da-i-one-to-urade-ako-nosite-ovih-7-modela-obuce-zauvek-cete-biti-sa-siromasima

Sredila je nos, što ju je koštalo 10.000 funti, uradila ekstenzije kose, filere, botoks i još gomilu sitnih intervencija, a sve sa jasnim ciljem – kako bi zavela milionera. Sada ima svoj vrlo praćen blog na kome podučava devojke kako da se i one transformišu kako bi pronašle svog milionera.

Njene savete o tome kako upecati imućnog muškarca žene prosto gutaju, a nedavno je podelila sa ljudima i svoj sud o tome kako mnoge žene greše u izboru obuće i time teraju bogataše od sebe.

– Postoji mnogo ogavnih cipela koje mogu da vam potpuno upropaste autfit i pokažu vas u lošem svetlu. Neke od njih su brendirane i preskupe, ali ne dajte da vas to zavara – i dalje su očajne – poručila je Ana a potom podelila i svoju listu užasnih modela obuće.

Ružne patike su joj se takođe našle na listiFoto: youtube

Na sedmom mestu njene liste smestile su se ove relikvije devedesetih godina – ružne i glomazne patike.

– Ne mogu da se ne zapitam šta se to desilo sa društvom kao celinom kada su nam ovakve stvari postale prihvatljive. Izgledaju kao čamac na nogama i nema žene koja bi mogla da se oseća elegantno kada ih obuje – kaže Ana.

Prljave patikeFoto: youtube

Tu je još jedan trend ove sezone – preskupe dizajnerske patike koje izgledaju prljavo i iznošeno.

– Prava dama nikad ne bi dozvolila sebi da obuje ovako nešto – kaže Ana.

PapučeFoto: youtube

I papuče, koliko god bile udobne i skupe, kaže Ana, ubijaju svaki dašak elegancije i ženstvenosti.

Zaobilazite i čarapa-cipeleFoto: youtube

Na visokom četvrtom mestu nalaze se i trendi “čarapa-cipele”, koje Ana izbegava u širokom luku i to savetuje i ostalim ženama.

Kavez-čizmeFoto: youtube

Duboke čizme sa mrežastim ili čipkastim dizajnom su za nju obuća koju možete da nosite u specijalnim seksi prilikama – ali u kući.

Previsoka štiklaFoto: youtube

Drugo mesto njene liste “zabranjene obuće” nose bilo kakve cipele sa previsokom štiklom.

– Izbegavajte svaku štiklu višu od 10cm. To je prosto neukusno – kratka je Ana.

Platforme su za nju veliko “Ne”Foto: youtube

Na prvom mestu stacionirale su se platforme.

– Previše su seksi i u njima ćete podsećati na egzotičnu plesačicu. Vulgarne su – kaže Ana.

Inače, nas je ova njena lista podsetila na raspravu koja se ovih dana vodi na srpskim društvenim mrežama, a radi se o tome da muškarci u Srbiji smatraju da su baletanke prosto neprihvatljive.

A šta vi kažete za ovu listu? Da li biste nešto dodali ili izuzeli?