andjela-je-pre-10-meseci-postala-baba-i-radi-stvar-koja-je-zgrozila-ljude-8222kazu-da-je-gnusno-to-sto-radimo-sa-bebom-a-to-je-najprirodnija-stvar-na-svetu8220

03.04.2019. 06:59

Mlada mama otkrila je jezivu tajnu koja se dešava u njenoj porodici i ljudi kažu da im se povraća.

Ovo je priča koja je šokirala naciju Foto: Privatna arhiva

Medicinska sestra Džulija Kenons (21) iz Misurija, rodila je pre 10 meseci ćerkicu po imenu Naomi. Ono što je u celoj priči bizarno je činjenica da bebu doje kako Džulija, tako i njena majka Anđela (47).

Anđela je počela da doji svoju unuku kada je beba bila stara oko četiri meseca. Naime, i sama Anđela porodila se negde u tom periodu i shvatila je da i dalje ima mleka iako je završila sa dojenjem svog deteta.

– Obožavam dojenje, moju najmlađu ćerku dojila sam 10 meseci – kaže Anđela.

A kako je došlo do ovog bizarnog preokreta objašnjava Džulija.

Baka, majka i unukaFoto: Privatna arhiva

– Jednog dana sam otišla da se istuširam kada je Naomi zaplakala jer je bila gladna. Mama me je već i ranije pitala šta mislim o tome da i ona ponekad podoji Naomi i meni je to bilo u redu. Ona je uvek imala više mleka nego što treba, a uživa u dojenju – objašnjava Džulija.

Anđela inače ima petoro dece i sve ih je dojila. Svoje unuče, objašnjavaju, doji već oko pola godine.

– To mi je ogromna pomoć jer mogu da ostavim dete kod majke, odnosno njene babe, i da se ja za to vreme okupam, pojedem nešto ili pozavršavam obaveze. Uz to, tako su se sjajno povezale unuka i baka – kaže Džulija, dodajući da svi koji su upoznati sa pričom imaju samo uvrede za njih.

– Kažu nam da smo gnusne i da je neprirodno to što radimo, a ja imam samo jedno pitanje – zar nije dojenje najprirodnija stvar na svetu? – zaključuje Džulija.