andrijana-je-bila-najveca-ljubav-toseta-proeskog-a-onda-nestala-danas-cela-makedonija-bruji-o-njoj-a-razlog-je-zaista-neverovatan

09.04.2019. 10:13

Andrijana Budimir je postala prva žena na čelu muške rukometne reprezentacije u Makedoniji.

Andrijana Budimir i Toše Proeski Foto: Instagram

Zovu je čelična lejdi a Makedonija sada bruji o Andrinani koja, kako pišu, ruši tabue i pomera granice sporta, i to sa punim pravom jer će Andrijana, do sada trener kadetskog tima RK “Vardar” biti na čelu muške rukomentne reprezentacije.

Andrijana Budimir bila je dugogodišnja devojka Tošeta Proeskog, a nakon njegove smrti povukla se i nije želela da daje izjave za medije.

Andrijana je sa Tošetom Proeskim bila u vezi od 2001. do 2004. godine, a tri godine kasnije, na njegov rođendan, opet su obnovili vezu. Toše je 16. oktobra 2007. godine poginuo u saobraćajnoj nesreći. Posle njegove smrti morala je da dokazuje da su bili u vezi, a ubrzo se povukla iz medija.

Ona se 2013. godine udala se za ugostitelja iz Skoplja Johana, sa kojim ima sina Maksima, kojeg je rodila u junu 2014. godine.

– Jako sam srećna i već sada predviđam da će Maksim biti budući rukometaš kluba “Metalurg” i budući reprezentativac naše prelepe države – izjavila je tada presrećna Andrijana za makedonske medije.