anja-drugi-put-postala-mama:-i-bila-je-jedna-od-najbolje-odevenih-trudnica-na-svetu

31.05.2019. 18:12

Anja i Hugo Valente postali su drugi put roditelji. Tri godine nakon rođenja njihove prve ćerkice Indije Rouz na svet je došla još jedna beba.

Modna blogerka Anja Valente (Stojković) koja je bila jedna od najbolje odevenih trudnica na svetu, na zanimljiv (i nesvakidašnji način) je saopštila radosnu vest. Uradila je to na Instagramu gde je poslednjih meseci promovisala fantastičan stil.

U ovakvim modnim izdanjima mogla je da parira svima, jer je njen manir odevanja zaista svetski.

Zatvori

Beogradsko modno izdanje

Bilo je ovo jedno od njenih prvih modnih izdanja nakon vesti da je u drugom stanju. Anja je u zlatnoj haljini i roze čizmama prošetala Beogradom i o tome se dosta pričalo.

Anja i Indija Rouz u Parizu

Bila je Anja veoma aktivna trudnica koja je do poslednjeg dana trudnoceć sa suprugom i sinom obilazila svetske destinacije. Skoknula je i do Pariza u disko haljini i sa sjajno stilizovanom ćerkicom, kao najboljim društvom.

Sa porodicom u Dubaiju, ispred najveće zgrade na svetu Burdž Kalife

Osim što je bila aktivna trudnica, Anja je pokazala da buduće mame ne treba da izbegavaju kratku odeću, a i da slobodno mogu da prate svaki modni trend (koji im se dopadne).

“Bejbi šauer”

U čuvenom londoskom klubu “Annabel’s” Anja i njen suprug francuski automobilista organizovali su proslavu “bejbi šauera”- a na Anji smo tada videli modernu, damsku, romantičnu haljinu- koja je bila veoma originalna, a originalnost je važna stavka njenog stila.

Na putovanju sa porodicom

Sjajno je spajala tradiciju zemlje koju je obilazila sa porodicom sa modom i svojim modnim ukusom. Ovo je nosila u Dubaiju.

Moderna crna haljina

Čist glamur je na ovoj slici! “Šik” je tako poželjen, a dok čekate porođaj, obucite jednu ovakvu haljinu i priredite modni spekatkl za pamćenje.

Čarobna haljina

Anji modne inspiracije nikad ne nedostaje, a ova romantična, retro ženstvena haljina spuštenih ramena, sa karnerima i tufanama u kombinaciji sa elegantnim sandala u “jačoj” boji, prekrasna je modni predlog za leto. Anja je sjajnim stilom pratila i prvu trudnoću, a u odličnim izdanjima viđali smo je i pre nego što je postala mama.