anja-je-napravila-takvo-darivanje-da-odavno-nista-lepse-nismo-videli-a-onda-i-otkrila-kog-je-pola-beba-cestitke-samo-pristizu

Žurke pred porođaj koje se organizuju širom sveta, postaju sve popularnija i u našoj zemlji, a Anja Valente se za svoju londonsku zabavu svojski potrudila.

Prekrasni detaljiFoto: Instagram

Anja poznata po odličnom ukusu vodila je računa o svakom detalju, pa je njena zabava izgledala kao žurka iz kataloga.

Cveće u čast bebeFoto: Instagram

Mnogo glamura, ali i mnogo stila je na ovim slikama, a kao sladak vrhunac svega bila je torta. Ipak, jedna posebna gošća pored sjajno stilizovane mame zasenila je sve.

U pitanju je Anjina ćerka Indija Rouz, koju su poznata modna blogerka i njen suprug Hugo Valente dobili 2016. godine.

O stilu svoje mezimice mama vodi podjednako računa kao i sopstvenom pa je devojčica na zabavi nosila trendi papuče sa krznom i šik haljinu.

Vrhunski desertFoto: Instagram

Anja i Hugo venčali su se prošle godine najpre u opštini u Parizu, zatim su slavili na Azurnoj obali pa su na kraju sklopili crkveni brak u Beogradu.

Na tim ceremonijama je, takođe, mala Indija bila glavna zvezda.

Anja sada broji sitno do porođaja, a druga beba Valente rodiće se u rodnoj zemlji svoje mame, u Francuskoj.

Anja sa ćerkomFoto: Instagram

I u porodicu Valente stiže još jedna devojčica! Srećno!

Bračni par Valente i naravno, malena Indija Rouz ne prestaju da dobijaju čestitke povodom srećnog događaja i radosne vesti.

Anja sa tatomFoto: Instagram

Indija će uskoro dobiti najbolje društvo na svetu. Uopšte ne sumnjamo da će i njena mlađa sestra poput nje, od malih nogu “pratiti modu”. Mama Anja će se pobrinuti za to.