antonio-banderas-je-je-izjavio-da-mu-se-zbog-infarkta-promenilo-lice:-pojavio-se-u-kanu-i-evo-kako-izgleda

18.05.2019. 08:29

Pre dve godine doživeo je snažan infarkt koji je ostavio vidljive posledice. Antonio Banderas pojavio se sinoć na Kanskom festivalu i evo kako izgleda.

Antonio Banderas, Kanski festival Foto: Profimedia

Antonio Banderas (58) prošetao je crvenim tepihom sa devojkom Nikol Kimpel (38) na Kanskom festivalu. Oboje su bili u crnom – Antonio u svečanom odelu, na čijem je sakou dominirao žakard uzorak dok je Nikol pokazala zamaman dekolte.

Par je razmenio nežnosti na crvenom tepihu, a Antonio je bio vidno nasmejan.

Antonio Banderas i Nikol KimpelFoto: Profimedia

Podsetimo, glumac je 2017. godine pretrpeo jak infakrt koji je jedva preživeo, a progovorio je i o njegovim posledicama.

– Ceo događaj sa infarktom naterao me je da se zapitam na temu smisla života. Gledao sam smrti u oči i shvatio da je zapravo jedina sigurnost u životu – smrt – rekao je u televizijskom intervjuu glumac, dodavši i da nakon toga ništa u njegovom životu nije ostalo isto.

– Život posle infarkta ni slučajno nije isti. Ostaju posledice. Meni se, na primer, promenio i izraz lica – rekao je Antonio, dodavši da je iz cele priče o infakrtu samo jedna stvar pozitivna.

– Jedina dobra stvar koja se desila je to da sam konačno prestao da pušim, i nije mi za to trebala nikakva pomoć u vidu pilula, flastera i slično – zaključio je Antonio.