apoteka-prokuplje-posebno-mislimo-na-stare

Foto: Služba za odnose sa javnošću Grad Prokuplje
Apoteka Prokuplje u mesecu svog jubileja – 70 godina postojanja i uspešnog rada – organizuje niz akcija i aktivnosti. Jedna od njih je posebna briga za stare. To je bio razlog posete prokupačkih farmaceuta Domu za negu i smeštaj starih lica u Prokuplju.
Farmaceuti Milan Rakić, Slavica Savić i Mirjana Stojčić posetili su ovu ustanovu i tom prilikom korisnicima i svim zravstvenim radnicima Doma uručili prigodne poklone.
-Jedan od razloga naše posete je i taj što je mesec april posvećen pacijentima sa dijabetesom. Saradnja Apoteke i Doma starih je dugogodišnja, svakodnevna i uspešna. Sve aktivnosti zaposlenih u ovim ustanovama podređene su starim licima – rekla je Mirjana Stojčić.
Apoteka Prokuplje posebnu pažnju posvećuje starim licima, pa se o pravilnoj upotrebi lekova, kao i o zdravom načinu života oni mogu posavetovati sa farmaceutima u svakom trenutku na šalterima apoteke.
Do kraja meseca aprila u svim apotekama, takođe, građani će moći da se informišu o samokontroli dijabetesa svakodnevno od 10-12h.
Pročitajte vesti iz: Kuršumlija Prokuplje