asfaltiran-trotoar-u-ulici-vasilija-durovica-zarkog

Iz gradskog budžeta, izdvojena su sredstva za sanaciju trotoara u  Ulici Vasilija Đurovića Žarkog, tako da je ovaj deo grada, sa uređenjem Spomen-parka “Gvozdenom puku” i drvoreda, sada dobio potpuno novi izgled.
Kako ističe član Gradskog veća za infrastrukturu Žarko Koprivica, paralelno sa radovima na uređenju grada, odvijaju se i radovi na seoskom području.
Ovih dana, završena je deonica puta Toponica-Miljkovica u dužini od 1900 metara. Za radove, u okviru kojih je urađeno nasipanje i valjanje puta, kao i iskop kanala, Grad Prokuplje izdvojio je 1,5 miliona dinara.
– Sa prvim lepim vremenom, počeli smo sa radovima, tako da je dosta toga već urađeno. Završeno je asfaltiranje trotoara u Ulici Vasilija Đurovića Žarkog, sanacija puta koji spaja dva prokupačka sela, a u toku je i projektovanje ulica koje će biti asfaltirane u narednom periodu, istakao je Koprivica.
On je ovom prilikom dodao da će uskoro početi i sanacija udarnih rupa na celoj teritoriji grada, a krenuće se sa najfrekventnijim ulicama, kako bi se obezbedilo normalno odvijanje saobraćaja i kretanje pešaka.