U kategoriji Društvo, Poslednje Vesti, Prokuplje.

    PROKUPLJE- Završne radove na asfaltiranju Ulice Kosančić Ivana danas su posetili član Gradskog veća za infrastrukturu Žarko Koprivica, načelnik Gradske uprave Prokuplje Nikola Koprivica i v. d. direktora JP za urbanizam i uređenje Milisav Brajković.

    Da bi se krenulo sa asfaltiranjem, bilo je neophodno prvo podignuti kocku koja je bila celom dužinom ulice, zameniti vodovodnu instalaciju, uraditi novi gornji stroj i izvršiti nivelisanje šahti.
    -Zbog obilne kiše, koja je padala u dva navrata, radovi se nisu mogli završti u planiranom roku. Na ovoj ulici, radnici Javno-komunalnog preduzeća „Hameum“ promenili su kompletnu vodovodnu instalaciju, napravili nove šahte, da bi se nakon toga krenulo sa nasipanjem rizle. Tek nakon ovih poslova, počelo se sa postavljanjem novog asfalta, rekao je Koprivica i dodao da su sredstva za ove radove, u iznosu od skoro tri miliona dinara, obezbeđena iz lokalnog budžeta.
    Završnim radovima na afaltiranju Ulice Kosančić Ivana, čija dužina iznosi 150, a širina šest metara, prisustvovali su i žitelji ovog dela grada.

    Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=469011