autenticno-spa-iskustvo-“na-krovu-vojvodine”

Prelepa priroda sa preko 200 sunčanih dana u toku godine,vazduh koji banju Vrdnik svrstava u red vazdužnih banja kao i termalna lekovita voda glavni su razlog odabira naše ponude za

Vaš idealan boravak.

Osluškujući želje i analiziranjem tražnje kako domaćih tako i stranih gostiju odlučili smo da proširimo ponudu i da pored već nadaleko poznatih objekata – luksuznog hotela „Premier Aqua“ i etno naselja „Vrdnička kula“ izgradimo novi hotel „Fruške terme“ i na taj način omogućimo gostima da izaberu objekat koji će im u datom trenutku najviše odgovarati.

Novi hotelsko – turistički kompleks „Fruške terme“ kategorisan sa 4* na površini od 32.000 m² sa preko dvesta smeštajnih jedinica, restoranom, devet termalnih bazena, moderno opremljenim velnes i spa centom, po uzoru na svetske, kao i najsavremenije konferencijske sale idealne za velike kongrese će sigurno pratiti najsavremenije standarde hotelijerstva Srbije i pozicionirati banju Vrdnik kao vodeću turističku destinaciju.

Savršen odmor za parove Foto: Promo

Hotel Premier Aqua predstavlja idealnu kombinaciju prirodne lepote Fruške gore i savremene tehnologije spojene da zadovolje potrebe i najprobirljivijih gostiju. Bogatstvo sadržaja i stručno osoblje su razlog zašto je ovaj hotel u godinama iza nas nazad jedan od najnagrađivanijih turističkih objekata u Srbiji. Komforne 54 smeštajne jedinice, bazeni sa termalnom vodom, wellness & spa centar, ordinacija za rehabilitaciju I fizikalnu medicinu “Aqua Medica” i vrhunski kulinarski specijaliteti internacionalne kuhinje pretvoriće vaš boravak i odmor u užitak za sva čula.

Iskoristite leto do krajaFoto: Promo

U neposrednoj blizini hotela Premier Aqua okruženo bujnom fruškogorskom šumom nalazi se etno kompleks Vrdnička kula. U potpunosti građeno od prirodnih materijala, u harmoniji sa prirodom, ovo naselje je pravi izbor ukoliko ste u potrazi za Vašom zelenom oazom. U hotelu Vrdnička kula nalazi se spa centar sa đakuzijem, saunom, parnim kupatilom, slanom sobom, veselim tuševima a poseban kuriozitet je Kedrova sauna.

Rezervišite svoje mesto na terasi etno restorana, poručite neko tradicionalno jelo i uz čašu lokalnog Fruškogorskog vina uživajte u bajkovitoj scenografiji koja zaista postoji u Vašoj neposrednoj blizini.

Isplanirajte svoj odmor i izaberite ponudu koja će biti najbolja za vas, a vaše zadovoljstvo je naš prioritet!

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.