bajka-na-fruskoj-gori

Ukoliko ste u potrazi za prostorom koji dočarava venčanje iz snova, gde je sva pažnja usmerena na želje klijenta i shodno tome kreiran originalan koncept proslave svadbe – Etno kompleks „Vrdnička kula“ u potpunosti odgovara Vašim potrebama.

Etno kompleks „Vrdnička kula“ je ušuškan u zelenim Fruškogorskim brdima, na manje od sat vremena vožnje od Beograda, a na upola manjoj udaljenosti od Novog Sada. Sa posebnom pažnjom građen od prirodnih materijala, etno kompleks se u potpunosti uklopio u prirodu Fruške gore pružajući svojim posetiocima bajkoviti beg iz savremenog sveta.

Bajka na Fruškoj goriFoto: Promo

U etno hotelu „Vrdnička kula“ se nalazi luksuzna restoranska sala kapaciteta do 500 mesta, uz mogućnost deljenja u tri manje sale, za manji broj zvanica, te predstavlja idealan prostor za venčanja koja ćete godinama čuvati u dragom sećanju.

 Meniji restorana kreirani su od strane vrhunskih kuvara hotela sa 5* i predstavljaju idealan spoj kulinarskog umeća i kvalitetnih namirnica spremljenih na tradicionalan način.

Bajka na Fruškoj goriFoto: Promo

 U okviru Etno kompleksa se nalazi se crkva Sv. Georgija, te u jedinstvenom ambijentu možete organizovati i crkveno i građansko venčanje, a Vaše goste smestiti u etno apartmane ili sobe hotela „Vrdnička kula“. Kapacitet etno naselja „Vrdnička kula“ čine 22 sobe i jedan apartman i 10 bungalova idealnih za smeštaj višečlanih porodica.

Posebna pogodnost koju nudimo mladencima je noćenje sa doručkom u mladenačkom apartmanu uz korišćenje wellness & spa centra hotela „Vrdnička kula“ uz prigodan poklon.

Gosti koji koriste uslugu smeštaja mogu dodatno da uživaju i u spa centru hotela „Vrdnička kula“. Na Vama je samo da se prepustite mirisima bora, kedra, ruzmarina, mente, šumskog voća, meda i da dozvolite da Vas čari fruškogorskog vazduha i prirode povedu na nezaboravno putovanje.

Ukoliko među gostima koji borave duže bude onih koji su ljubitelji adrenalinskih sportova, predlažemo posetu Avantura parku koji se nalazi u okviru Etno kompleksa „Vrdnička kula“.

Poklonite nam poverenje i posetite etno kompleks „Vrdnička kula“ i uverićemo Vas da je kreiranje lepih uspomena naš prioritet.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.