beba-od-saseksa:-zvezde-su-na-njegovoj-strani,-on-je-rodjen-kao-vladar

07.05.2019. 18:21

Princ Hari i Megan Markl 6. maja u 5.26 dobili su sina, prvenca.

hari i megan, novopečeni roditelji Foto: Profimedia

Sam događaj je danima u žiži javnosti, saznali smo svaki detalj o porođaju, bebi, a nas je zanimalo i da zavirimo u njegovu natalnu kartu i vidimo kakvu sudbinu mu donosi raspored planeta u trenutku njegovog rođenja. Nena Janković, astrolog, tumačila nam je natalnu kartu bebe od Saseksa.

natalna karta bebe od Saseksa, sina prvenca princa HarijaFoto: astro.com / screenshot

– Dečak je dupli Bik, što govori o praktičnosti i stabilnosti u genima, ali i o tome da će biti pravi hedonista, pun životne radosti. Vladar njegovog horoskopa je Venera koja govori o snažnom uticaju majke i genetici koju će naslediti od nje. Venera se u trenutku njegovog rođenja našla u 12. polju, što ukazuje da će dečak biti prilično introvertan. Osim toga, u 12 polju nalazi se puno bitnih planeta, što govori o tome da će tokom celog života biti okružen tajnim neprijateljima.

Sunce se nalazi u prvom polju natalnog horoskopa i jasno govori o kraljevskom poreklu. Sunce je simbol vlasti, titule, krune i on vrlo lako može da postane miljenik kraljevske porodice ali i cele nacije. U njegovoj natalnoj karti postoje tri retrogradne planete i to mu daje velike karmičke zadatke. Saturn u 10. polju, polju javnosti i karijere, u dobrim aspektima sa Suncem (njegova ličnost) i Mesecom (nacija, narod) otvara mu put da postane jedan od najznačajnijih ljudi u kraljevskoj porodici. To potvrđuje i Pluton u 10. polju, odlično pozicioniran sa ostatkom horoskopa.

Osim toga, Sunce je simbol oca i predstavlja odnos sa njim. Zbog dobrih aspekata sa Saturnom i Plutonom, odnos sa Harijem će biti kvalitetan, pun poštovanja i međusobnog uvažavanja. Od oca će učiti o bitnim životnim vrednostima i moguće je da će ga premašiti u smislu mnogo jačeg uticaja u krugovima kraljevske porodice.

Kada je u pitanju ljubav, Venera kao vladar horoskopa govori da mu je to jako bitna stavka u životu. Buduća izabranica će biti osoba koja ima plemićko poreklo, moguće iz kraljevske porodice Španije ili Portugala.