beogradjanke-ovih-dana-nose-iskljucivo-ovakve-farmerke,-a-muskarci-nikako-ne-vole-da-ih-vide-u-njima:-ovaj-model-obozavamo,-ali-je-frajerima-nocna-mora!

22.04.2019. 15:03

Godinama su „mamine“ farmerke bile predmet polemike u modnim krugovima, ali su prošle godine zauzele svoje mesto u ženskim ormarima, i teško da će neko odatle da ih „istera“.

Zagospodarile su ulicama metropola, a žene ih obožavaju – jer su udobne, ističu struk, lepo se kombinuju i deluju vrlo trendi i urbano. Omiljene su pobornicima takozvanog uličnog stila, a najčešće ih nose uz patike, majica ili džempere upečatljivih boja i kratke kožne jakne.

Ono po čemu se „mamine“ farmerke razlikuju od klasičnih jeste specifičan, pomalo vrećast kroj, odlikuju ih dubok struk, ravne nogavice, i džepovi postavljeni visoko na zadnjici.

Ovakav tip džinsa, neočekivano, divno se uklapa i uz visoke potpetice i svečane bluze, ali ipak je nešto pogodniji za kežual kombinacije. Ipak, „mamine farmerke“ najbolje pristaju nešto višim ženama, i onima koje nemaju problem sa viškom u predelu stomaka i butina, jer baš ova dva nedostatka nimalo ne prekrivaju.

Ali, ako ste vitki i visoki nećete poželeti da se odvojite od njih – nikada! U našoj galeriji pogledajte kako ovaj model džinsa nose slavne dame.

Zatvori