besplatna-dekupaz-radionica-u-art-pabu-black-fox

Tradicija originalnih, kreativnih i besplatnih radionica za decu i odrasle u Art pabu “Black fox” se nastavlja. Prva prolećna radionica u ovoj godini održaće se u nedelju 14. aprila, a tema je dekupaž.
Prepoznatljivi po dobroj energiji i sloganima “Neka grmi pozitiva” i “Možemo da pravimo dobre priče zajedno” vlasnici paba godinama organizuju radionice za najmlađe i njihove roditelje. I ovog puta je sav materijal obezbeđen, a radionica besplatna.
– Polako pripremamo prvu prolećnu radionicu. Pozivamo sve kreativce da nam se pridruže u nedelju u 15h u našoj kućici da zajedno pravimo čaroliju! – rekla je vlasnica paba i inicijatorka radionica Jelena Mitić.
Radionice u “Black foxu” započele su Jelena Mitić, Marija Okičić, Ivana Ivković i Anđela Ilić, a iz godine u godinu su se priključivali i drugi kreativci. Ovu dekupaž radionicu vodiće Jelena, Ivana i Marija, kao i Ivana Milosavljević. U radu sa papirom i drugim prirodnim materijalima, ali i u muzičkim časovima jednako uživaju i deca i roditelji i organizatori. Tako se još jednom potvrđuje njihovo geslo: “Možemo da pravimo dobre priče zajedno!”