U kategoriji Blace, Društvo, Poslednje Vesti.

  BLACE- U okviru projekta „Divac poljoprivredni fondovi“ – Fondacija Ana i Vlade Divac u saradnji sa opštinom Blace raspisala je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava u maksimalnom iznosu od 170.000,00 dinara za razvoj poljoprivrede za sve poljoprivrednike starosti od 21- 40 godina koji imaju mesto prebivališta u Blacu, sa ciljem osnaživanja i ekonomskog jačanja porodice.

  Konkurs je otvoren od 19.juna do 10.jula 2019.godine.

  Zamenica predsednika Opštine Blace Suzana Veljović apelovala je na sve mlade sugrađane koji se bave poljoprivredom da se prijave na pomenuti konkurs.

  • Želimo da damo podršku mladim poljoprivrednicima da im poboljšamo i olakšamo uslove rada a samim tim i poboljšamo njihovo poslovanje, poručila je mladim poljoprivrednicima zamenica predsednika Opštine Blace Suzana Veljović, koja je dodala da opština Blace ima odličnu saradnju sa Fondacijom Ana i Vlade Divac i da je ovo samo prvi korak koji se realizuje u nizu ideja koje su za naredni period planirane.

  Za pomenuti projekat Opština Blace izdvojila je oko milion dinara dok je Fondacija Ana i Vlade Divac učestvovala sa oko pola miliona dinara.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=468346