besramno-je-varao-glumicu,-a-gnusni-delovi-njegove-narcisoidne-licnosti-neprestano-izlaze-na-videlo:-ovo-je-zena-kojoj-se-kleo-da-je-veza-sa-pamelom-laz

„Teško je prihvatiti da su zadnje dve godine mog života bile velika laž. Prevarena sam, navedena da mislim kako smo imali ‘veliku ljubav’. Slomljena sam jer sam u posljednjih nekoliko dana saznala da je vodio dvostruki život. On je čudovište“, samo je delić srceparajuće ispovesti koju je glumica napisala pored crno-bele fotografija iz srećnih dana.

Ispostavilo se da je žena sa kojom je francuski reprezentativac imao paralelnu vezu zapravo njegova bivša partnerka i majka dvoje dece – francuska manekenka Sidoni Bijemont.

Inače, posle Pameline objave, oglasio se i Rami, opovrgnuvši njene reči i dodavši kako je uprkos svemu duboko poštuje.

Teške reči pratile su ovaj raskidFoto: Profimedia

„Mislim da ne bi trebalo da otkrivamo našu intimnost i istoriju koja se tiče samo nas. Međutim, u ovom trenutku želim nešto da rasvetlim. Ni u kom slučaju ne vodim dvostruki život, jednostavno sam vezan i naklonjen očuvanju trajnog odnosa sa svojom decom i njihovom majkom Sidoni“, napisao je on između ostalog.

Uprkos želji slavnog fudbalera da spusti loptu i ne diže preveliku prašinu oko čitave priče, Pamela je rešila da istera sve do kraja, pa je nastavila da iznosi prljave detalje.

Ona je objavila detalje prepiske koju je imala sa pomenutom Sidoni, a u kojima između ostalog piše kako ju je Rami prošlog leta čupao za kosu i zgnječio obe ruke.

Takođe, Sidoni joj je priznala kako su nakon raskida nastavili da upažnjavaju seksualne odnose, kao i da joj je govorio da je u vezi sa Pamelom samo zbog publiciteta, a da su zapravo samo prijatelji.

Inače, do kontakta između ove dve dame došlo je kada je Pamela poslala Sidoni mejl u želji da popiju kafu i postanu prijateljice, objasnivši joj da želi da bude u dobrim odnosima sa njom.

„Draga P, zahvaljujem ti na lepoj poruci, i kao žena i kao majka. Adil i ja nastavili smo da se viđamo godinu i po nakon raskida, a onda mi je rekao da pratim medije jer će napokon doći kraj vašoj vezi. Govorio mi je da mu fali naša porodica, ali, iskreno, više mi ne treba kao muškarac, već kao otac našoj deci. Taj čovek ima veliko srce, ali je lažljivac i prebolela sam ga. Bila sam vrlo povređena, pa sam odlazila na terapije, no sada je sve to iza mene. Nazovi me kad god želiš“, poručila joj je atraktivna Francuskinja.

Nakon ove poruke, usledilo je još nekoliko u kojima su Pamela i Sidoni razmenile reči saosećanja i podrške, a slavna prsata diva navodno nema nameru da ikada pređe Adilu preko ovoga.

Podsetimo, dok je ovaj 33-godišnjak bio u vezi sa Sidoni imao je vanbračnu aferu sa starletom Frančeskom Sirpijani, te je očito da vuk dlaku menja, ali ćud nikada…