bijonse-pokrenula-najvreliji-trend-za-ovo-leto-kad-vidite-sta-je-dole-nosila-skamenicete-se

Bijonse je u subotu uveče (30.marta) prisustvovala dodeli „NAACP“ nagrada u Los Anđelesu. Na ceremoniji na kojoj se nagrađuju najuspešniji crnoputi umetnici iz različitih oblasti umetnosti, nosila je nešto što je za tren dobilo etiketu „najvreliji trend leta“.

Bijonse u „Balmain“ kreaciji malo je ostavljala mašti. U belom mantilu i belom kostimu, koji je poput kupaćeg, koračala je kraljica Bi. Pantalona na njoj nije bilo. Stvarno. Proverili smo da li se zaista u ovakvom izdanju pojavila na crvenom tepihu i istina je.

Zbog toga i trend koji je pokrenula zovu „bez pantalona“. Prilično seksepilno izgleda, neminovno izaziva pažnju i trend je sa kojim po izazovnosti retko šta može da se meri (da golotinju ostavimo po strani).

Bijonse i Olivijer Rusten, kreativni direktor „Balmaina“, koji su poršle godine počeli saradnju, ponovo su podigli veliku modnu prašinu. Pevačica je odlučna da se stilom razlikuje od svih ostalih u šou-biznisu i Rusten joj u tome dosta pomaže.

Nego da se mi vratimo na trend „bez pantalona“. Možete li da zamislite da postane popularan u Srbiji i pritom ne mislimo na javnu scenu? Dobro ili loše, to je i te kako moguće.

Autfit koji je na prvi pogled adekvatan samo za plažu mogao bi da korena promeni stil u našoj zemlji (od večernjeg do strit stajla).

A na svetskoj javnoj sceni već ima pristalice. Stajling Bijonse hvale brojne poznate ličnosti, među kojima je i manekenka Vini Harlou.

Kendal Džener bez pantalonaFoto: Profimedia

Bi i Rusten jesu osmislili originalnu verziju „bez pantalona“, ali nisu oni kreatori ovog trenda. Pre nekoliko meseci na zabavi u čast Oskara u Los Anđelesu bez pantalona je šetala Kendal Džener, a pre nje su se u sličnim izdanjima pojavile Bela Hadid i Elsa Hosk.

I Džej Zi, izvini. Zbog ovog trenda smo te potpuno zaboravili, a holivudski producent i muzičar je u monohromatskom izdanju sjajno pratio suprugu da bi je na samoj ceremoniji poljubio prde svima.