bijonse-se-sinoc-pojavila-sa-cerkicom-na-crvenom-tepihu-i-ovo-je-najsladji-prizor-koji-smo-videli:-pogledajte-koliko-samo-lici-na-majku!

11.07.2019. 15:37

Juče je održana premijera dugo očekivanog animirianog filma „Kralj lavova“, a jedna od glavnih zvezda na crvenom tepihu bila je Bijonse, a nije zaostajala ni njena sedmogodišnja ćerka Blu Ajvi.

Bijonse Foto: Profimedia

Muzička diva, koja je u ovom Diznijevom ostvarenju dala glas Nali, pojavila se u vrlo hrabroj i neobičnoj kreaciji, a da sve bude još zanimljivije – ćerkin autfit uparila je sa svojim.

Ekstravagantna kreacija lepe pevačiceFoto: Profimedia

Gospođa Karter blistala je u toaleti koju potpisuje brend Alexander McQueen, a koja nije mogla da prođe nezapaženo s obzirom na količinu šljokica, dijamanta, draguljčića, cirkončića i ostalih sitnica kojim je ukrašena.

Ova ekstravagantna haljina imala je deo od tila koji je u sve uneo i malo raskoši, a Bijonse je dodatno začinila stvari ekscentričnom frizurom i dramatičnim mejkapom u kom je dominirala crvena senka.

Pevačica je sve upotpunila i upadljivim nakitom, kao i sandalama sa kaišićima, a premda je s jedne strane čitavo izdanje jednostavno preterano, s druge – to je prosto Bijonse. I stoji joj!

Ni malena Blu Ajvi nije prošla nezapaženo, koja je neopisivo podsećala na majku u istoj suknjici od tila, crnom sakou sa detaljima od dragulja na naramenicama i beloj košulji. Poput Bijonse i ova sedmogodišnjakinja imala je otkačenu frizuru – kosu je uplela u sitne kikice, a na vrhu glave vezala dve punđice ukrašene svetlucavim gumicama za kosu.

Šta vi kažete na modna izdanja slavne 37-godišnjakinje i njen ćerke?