bila-je-lepa-kao-andjeo-i-ekstremno-popularna,-a-onda-je-na-vrhuncu-slave-okrenula-ledja-holivudu:-godinama-je-nema-na-crvenom-tepihu,-evo-kako-izgleda!

Foksova danas prihvata tek poneku manju ulogu, kako bi zaradila ekstra keš, a možemo je gledati i u emisiji „Legends of the Lost“ na Travel kanalu, u kojoj priča o arheologiji, putovanjima, nerazjašnjenim misterijama… Takođe, može da se pohvali i da dobro pliva u biznis vodama s obzirom da se bavi dizajniranjem donjeg veša i kupaćih kostima.

Treba spomenuti i njenu posvećenost humanitarnom radu; primera radi čitavu zaradu od glume u Eminemovom spotu „Love The Way You Lie“ poklonila je sigurnoj kući za žene koje su bile žrtve porodičnog nasilja.

Megan uglavnom možemo da vidimo samo na paparaco fotkamaFoto: Profimedia

„Najviše žalim što sam pomogla medijima da me pretvore u lik iz crtaća“, izjavila je Megan svojevremeno, koja je u nekoliko navrata otvoreno progovorila o neprijatnostima sa snimanja, što je Holivud navelo da je omrzne…

No, omrzla je i ona njega, a njen odlazak sa scene dešavao se postepeno i polako, tako da ga praktično niko nije ni primetio.

S druge strane, 32-godišnja lepotica imala je još jedan razlog zašto je rešila da prestane aktivno da se bavi glumom, a to je njena želja da u potpunosti bude posvećena porodici i majčinstvu.

Ona je danas u braku sa 12 godina starijim kolegom Brajanom Ostinom Grinom, a zajedno su još od 2004. godine. Foksova je jednom prilikom priznala da je pre njega imala samo dva dečka, a sve jer je odgajana u strogoj, religioznoj porodici.

Megan uživa u porodičnom životuFoto: Profimedia

Njihova veza vrlo je turbulentna, ali izgleda da ipak uspevaju da odole bračnim preprekama, premda je u jednom trenutku došlo do tačke ključanja – naime, 2015. godine par je objavio da se razvodi zbog nepomirljviih razlika… Ipak, umesto razvoda usledilo je pomirenje, pa i rođenje njihovog trećeg sina, a par uporno tvrdoglavo ćuti o svom odnosu i porodičnom životu.

Bez obzira na njihovu tišinu i veo misterije, čini se da je zasad sve u najboljem redu – često se mogu videti zajedno prilikom brojnih romantičnih izlazaka.

Mnogi joj zameraju da je preterala sa plastičnim operacijamaFoto: Profimedia

Porodični život nije jedina tema koju Megan u širokom luku izbegava, ona je rešila i da se ne oglašava kada su u pitanju plastične operacije, sa kojim je gotovo promenila lični opis… Dovoljno je da pogledate njene fotografije sa početka karijere i da vam činjenično stanje bude kristalno jasno.

Bilo kako bilo, izgleda da je glumica srećna baš sa ovakvim stanjem stvari i da uživa u svakom trenutku.