bila-je-matematicki-genije-i-najlepsa-poker-zvezda-u-rusiji,-a-sada-je-izgubila-zivot-na-najbizarniji-i-najstrasniji-nacin!

13.06.2019. 11:35

Lilija Novakova, najlepši poker igrač Rusije – kako su je još zvali, pronađena je mrtva u svom stanu u Moskvi, i to na podu kupatila, a sumnja se da je reč o strujnom udaru.

Lilija Novakova Foto: liay5 / Instagram

Tamošnji mediji prenose da je ova 26-godišnjakinja najverovatnije punila telefon ili neki drugi uređaj u trenutku kada ju je udarila struja.

Inače, Novakova je bila veoma talentovana za matematiku, posebno aritmetiku, a imala je i diplomu inženjera koju je stekla na jednom od najboljih ruskih univerziteta.

No, zanimljovo je da nikada nije pristala da radi u nekoj od vodećih industrijskih kompanija, već se opredelila za karijeru profesionalne poker zvezde, a ispostavilo se da je to unosno zanimanje.

Ona je bila poznata i kao onlajn igrač, ali i igrač u stvarnom životu, a imala je i sopstvene veb kanale za poker, kao i različite kurseve i radionice za početnike. Važila je i za najlepšu i najseksepilniju ženu u svetu pokera.

Lilijini roditelji su se zabrinuli kada se nije javljala ni na mobilni ni na fiksni telefon, pa su zamolili komšiju da proveri šta se dešava, kada je on i pronašao njeno telo na podu kupatila.

„Prilikom prvih provera mrtvog tela mlade žene, primećeni su znaci traumi od strujnog udara“, rekli su u ruskim istražnim organima.

Neki izveštaji ističu da je uređaj, a vrlo verovatno je reč o njenom telefonu, bio „neispravan“, dok drugi kažu da je preminula usled udarca glavom kada ju je udarila struja.

Obdukcija će biti naknadno održana.