bila-je-na-vrhuncu-karijere-i-lepote-a-onda-su-se-i-ona-i-njen-suprug-naprasno-izolovali-od-svega-ovo-je-najmisteriozniji-par-holivuda-i-niko-ne-zna-zasto

08.04.2019. 06:49

Nedavno su paparaco fotografi na ulicama Los Anđelesa “uhvatili” slavni holivudski par u romantičnoj šetnji, a blicevi ih nisu omeli u tome da razmenjuju nežnosti. I Megan Foks i njen suprug Brajan Ostin Grin bili su u opuštenim, kežual autfitima, a nijedne sekunde nisu ispuštali ruku jedno drugom.

Megan Foks sa suprugom Foto: Profimedia

I dok je danas ovaj par u stabilnoj, čvrstoj vezi, a glumica je praktično u potpunosti posvećena njemu i deci, nije oduvek bilo tako… Megan je 12 godina starijeg kolegu upoznala 2004. godine na filmskom setu, kada je imala samo 18 godina, a vrlo brzo uplovili su u ljubavnu vezu.

Par ne zaboravlja da vreme posveti samo sebiFoto: Profimedia

Tri godine kasnije pala je i veridba, a onda je 2009. usledio raskid. Možda je njihov odnos bio turbulentan, ali to nije bio slučaj sa karijerom lepe glumice – njena popularnost je vrtoglavo rasla, i počela je da važi za jednu od najlepših i najseksepilnijih glumica u Holivudu.

Nekoliko meseci kasnije Megan je shvatila da ne može bez Brajana, pa se par ipak pomirio, a ubrzo su se i venčali na privatnoj ceremoniji na egzotičnom ostrvu Maui na Havajima.

Ova atraktivna 32-godišnjakinja rodila je i dvojicu sinova, a zanimljivo je da se gotovo potpuno povukla sa malih i velikih ekrana, pa je javnost sve ređe imala priliku da je viđa na holivudskim događajima. Par se praktično u potpunosti izolovao, posvetivši se isključivo porodici, a onda je 2015. godine usledio pravi šok.

Glumica je potpuno posvećena odgajanju deceFoto: Profimedia

Objavili su da se rastaju zbog nepomirljiviih razlika, ali uprkos kratkotrajnoj pauzi do razvoda ipak nije došlo, a ubrzo je postalo jasno i zašto… U aprilu 2016. Megan se na crvenom tepihu pojavila sa trudničkim stomakom, a na svet je donela i trećeg sina.

Mnogi tvrde da je Megan preterala sa plastičnim operacijamaFoto: Profimedia

Nakon toga oboje su nastavili da misteriozno ćute o svom odnosu i porodičnom životu, ali čini se da je zasad sve u najboljem redu – često se mogu videti zajedno prilikom brojnih romantičnih izlazaka.