bila-je-najlepsa-devojcica-na-svetu,-a-sada-je-odrasla-i-uhvacena-je-kako-sa-deckom-na-plazi-razmenjuje-bezobrazne-dodire:-cekajte-samo-da-je-vidite-u-bikiniju!

21.08.2019. 09:05

Tilan Blondo proslavila se još kao devojčurak, uplovivši u modeling vode, a njena slava kulminirala je pre deset godina kada su mediji proglasili najlepšom devojčicom na svetu.

Malena Tilan postala je zvezda već sa četiri godine Foto: Facebook

No, vreme neumitno leti i Tilan više nije devojčica – u aprilu je proslavila 18. rođendan, a već sada živi veoma luksuzno i daleko od prosečne tinejdžerke.

Prvu naslovnicu krasila je samo samo šest godina, a nakon što se planetarno proslavila pokrenula je i sopstvenu modnu liniju, pa danas uživa u plodovima svog uspeha.

Tilan Blondo Foto: Profimedia

Ipak, lepa Francuskinja i dalje radi punom parom, a u pauze između različitih snimanja i modnih angažmana rado koristi da poseti i provede se na nekoj egzotičnoj destinaciji.

Tilan sa dečkomFoto: Profimedia

Tako je nedavno fotografisana u društvu svog dečka Milana Merita na Karibima, a mladi par uhvaćen je u trenutku dok su razmenjivali vrele dodire i nežnosti na plaži i moru. Nisu se obazirali na okupljene, već su uživali u ovim trenucima sreće, no znatiželjni prolaznici nisu mogli da ne gledaju u nasmejanu manekenku.

Uživali su u morskim čarima Foto: Profimedia

Čak i u muškoj običnoj majici ona je izgledala seksi i zavodljivo, no pravi spektakl usledio je kada se skinula u minijaturni bikini. Tilan ne samo da je i dalje prelepa, već je izrasla i u veoma zgodnu devojku sa raskošnim atributima.

Uvereni smo da je čeka još blistavija karijera od one koju već ima!

Inače, ona i pomenuti Milan Merit, 18-godišnji francuski DJ i producent, potvrdili su svoju romansu u junu ove godine, a par je doslovce nerazdvojan.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.