bila-je-najlepsa-glumica-koja-je-hodala-zemljom-a-onda-je-pocela-da-nezaustavljivo-mrsavi-i-sada-ima-40-kilograma-dorucak-joj-je-kasika-kokosovog-ulja

I dok je raskošna lepota Džolijeve nekada bacala svet na kolena, danas se ona trudi da to baci u drugi plan, a da istakne svoj humanitarni i aktivistički rad… Uglavnom je u veoma svedenim odevnim kombinacijama, a praktično je godinama već nismo videli u nekoj boji koja ne podrazumeva bež, crnu, belu i sivu.

Rigorozan jelovnik krivac za premršavu figuru?Foto: Profimedia

No, ono što posebno zabrinjava fanove, ali i širu javnost, jeste neprestani gubitak kilograma ove 43-godišnje glumice… Naima, Džolijeva je nekada sa svojih 169 centimetara visine imala između 54 i 65 kilograma, ali prošle godine američki mediji preneli su vest da je spala na neverovatnih 40 kilograma!

Anđelina danas izgleda ovakoFoto: Profimedia

Ona je kratko prokomentarisala da je smršala zbog ogromne količine stresa i niza loših događaja poput razvoda sa Bred Pitom i smrti majke Maršelin Bertran, no kada je u javnost procureo primer njenog jelovnika postalo je jasno da tu veliku ulogu igra i njena ishrana.

Naime, kako piše časopis „Marie Claire“, Anđelina se slepo drži posebno osmišljenog jelovnika koji podrazumeva obaveznu upotrebu različitih čorbi i žitarica, te obrok od mešavine čia semenki, prosa, kinoe i raži za koju ona veruje da joj „daje energiju i kožu čini sjajnijom“. Slavna diva se oslanaja i na kontrolisanje veličine porcija, a njen dnevni meni navodno izgleda ovako:

Doručak: Kašika ulja od kokosa i žitarice

Ručak: Proteinski šejk, nekoliko badema i gumenih bombona

Večera: Tanko rezano meso i čaša vina

Uprkos malim količinama hrane, izbori bliski glumici tvrde da ona čak i njih zaboravlja da konzumira. Takođe, Džolijeva redovno vežba – jogu, kikboks, trening snage su na njenom rasporedu, što takođe doprinosi njenoj isuviše vitkoj liniji…