bila-je-najlepsa-zena-jugoslavije,-jedan-muz-joj-je-poginuo,-drugi-je-varao-gde-je-stigao:-ana-danas-sa-56-izgleda-ovako!

28.05.2019. 18:35

Nekadašnja Mis Jugoslavije Ana Saso važila za jednu od najlepših žena na našim prostorima, a ovu laskavu titulu osvojila je na takmičenju davne 1982. godine.

Ana Saso Foto: sasso.ana63 / Instagram

Anu publika najpre pamti iz kultne reklame u kojoj u mokroj, prilepljenoj majici izranja iz more, u istoj istakavši svoje bujne grudi, a i danas više od tri decenije kasnije ova manekenka izgleda savršeno!

Lepa Splićanka rado sa pratiocima na društvenim mrežama deli svoje fotografije, a ponekad se tu nađe i ona u kojoj pozira u kupaćem kostimu, na kojima se jasno vidi koliko je ova dama i dalje zgodna!

To nas ni ne čudi, s obzirom da se Ana aktivno bavi vežbanjem i da je posvećeno zdravom životu.

„S velikim zadovoljstvom kažem da sam nakon četrdesete postala napokon zadovoljna sobom. Nakon svih uspona i padova te brojnih iskustava – i pozitivnih i negativnih – evoluirala sam u svakom smislu. A nadopunjuje me i duhovnost. Sve me to sada čini prezadovoljnom“, rekla je Saso pre nekoliko godina za „Gloriju“.

Inače, ova Hrvatica poznata je i po burnom i neslavnom emotivnom životu; dva puta se udavala, ali oba braka su se nesrećno završila. Podsetimo, ona je bila u braku sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem, koji je u periodu od tri decenije bio vlasnik desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Ovaj brak ipak nije uspeo na duge staze, a Reklić je 2014. poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Ni Anin brak sa pravnikom Igorom Franceskijem nije uspeo – ovaj čovek je bio izvikani šarmer i neprestano su kolale glasine da da je besramno vara sa mladim devojkama i to na oči čitavog Splita. Dve godine nakon razvoda Franceski je uhapšen jer su se u njegovom stanu devojke iz jedne organizovane grupe prostituisale.

Ipak, izgleda da je Ana našla svoju mirnu luku, jer je već više od decenije, kako pišu hrvatski mediji, u vezi sa lekarem Hrvojem Tomaševićem.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: