bila-je-najlepsa-zena-tv-ekrana,-a-vise-od-40-godina-redovno-ide-na-zahvate:-danas-ima-88-godina-i-kazu-da-je-najgora-zrtva-estetske-hirurgije

Estetska hirurgija nije nikakva novost u holivudskom svetu, ali slučajevi diva koje preteraju sa korekcijama i dalje iznenađuju. Takav je slučaj i Barbare Eden, glumice i pevačice koja je pokorila svet ulogom u kultnoj seriji “I Dream of Jeannie” šezdesetih godina prošlog veka.

Nakon toga, vrata su joj svuda bila otvorena, a ona je bila redovno proglašavana za jednu od najlepših glumica sveta.

Barbara se posle ove uloge uvrstila u jednu od najpoželjnijih žena svetaFoto: Profimedia

Da se radi o kultnoj seriji govori i čuvena poza karakteristična za Barbaru u ovom ostvarenju, a koju su kroz decenije imitirale mnoge slavne dame.

Čuvenoj pozi i kostimu nije odolela ni Paris HiltonFoto: Profimedia

Ređale su se druge uloge, Barbara je postajala sve slavnija, a o njenoj lepoti i eleganciji govorilo se sa divljenjem.

Barbara EdenFoto: Profimedia

Već osamdesetih Barbara je počela da pomalo eksperimentiše sa estetskim zahvatima. Tako je 1987. godine zapanjila sve ovim modnim odabirom i vidljivim korekcijama. U to vreme, imala je 56 godina i po sopstvenom priznanju sređene grudi i jagodice.

Barbara već decenijama eksperimentiše sa hirurgijomFoto: Profimedia

Nije tu stala, naprotiv. Barbara je i danas aktivna u profesionalnom smislu, ali je redovna i u posetama hirurgu.

Rezultati su, kaže njena publika, poražavajući.

– Lice joj je konstantno zategnuto unazad i stalno ima preplašeni izraz lica, karakterističan za ljude koji preteraju sa zahvatima u ovom predelu. Pored toga, Barbara je veliki fan botoksa, ali umesto da se zadrži samo oko usana i očiju kao većina žena, Barbara je otišla korak dalje i botoks ubrizgava u jagodice, čelo, obraze i posebno u oči. Tako česti odlasci na botoks joj daju taj “vanzemaljski izgled” – komentarišu hirurzi za magazin “Herinterest”.

Barbara na proslavi 88. rođendanaFoto: Profimedia

Barbara ne krije svoje zahvate. Otvoreno je rekla da se probudila na svoj 75. rođendan i shvatila da joj se ne dopada njen nos i da mora da ga sredi. To je i uradila, a i dalje je redovna u ordinacijama estetskih hirurga, dodajući i da ne planira da stane, makar ne u skorije vreme.

Barbara kaže i da je zadovoljna ishodom svih operacija i da smatra da izgleda mnogo mlađe. Njena publika poručuje joj da bi više voleli da je dostojanstveno ostarila, a šta vi kažete, da li je zaista postigla mladolik izgled?

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.