bila-je-najveca-mlada-nada-srpskog-filma,-zabavljala-se-sa-filipom-zivojinovicem,-a-onda-je-nestala:-juce-je-objavila-prvu-fotku-na-instagramu

28.05.2019. 08:25

Maja Mandžuka se 2001. godine proslavila ulogom Kate u filmu „Munje“, nakon čega je imala još nekoliko zapaženih uloga – a onda kao da je nestala. Glumica se zapravo preselila u Ameriku, gde je završila školovanje i danas gradi uspešnu karijeru producenta.

Maja Mandžuka i Marija Kilibarda Foto: kilimara / Instagram

Mandžuka je bila mlada nada domaćeg filma pre 15-ak godina, ali je ubrzo nakon sticanja slave donela odluku da karijeru izgradi „preko bare“. Za razliku od mnogih koleginica Mandžuka je rešila da se oproba u producentskim vodama, u kojim i dalje uspešno pliva. Danas živi na relaciji Amerika – Beograd, mada retko kad navraća u ove naše krajeve.

Maja Mandžuka je za „Blic“ izjavila da svaki put kad dođe u Beograd prvo poseti porodicu i prijatelje.

Maja MandžukaFoto: Snežana Krstić / RAS Srbija

Njena dugogodišnja prijateljica voditeljka Marija Kilibarda juče je objavila fotografiju sa Majom uz komentar: „Cicki moja konačno na Instagramu“.

Maja se zvanično 27.05 priključila digitalnoj porodici na popularnoj društvenoj mreži.

Glumica i producentkinja dugo se skrivala od očiju javnosti i sada je konačno spremna da podeli sa svetom ono što radi.

Maja se pre pet godina zabavljala sa Filipom Živojinovićem i bila glavna tema u domaćim medijima, ali otkako je okončana emotivna veza Mandžuka ne voli da priča o emotivnom životu, niti udaji.