bila-je-najveca-zvezda-i-jedna-od-najlepsih-zena,-a-zavrsila-je-u-mentalnoj-instituciji:-slike-nakon-izlaska-je-tesko-gledati

11.05.2019. 22:31

Pevačica Britni Spirs je krajem aprila napustila psihijatrisku klinku u kojoj je bila smeštena protiv svoje volje nekoliko nedelja. Muzička zvezda je jako teško podnela bolest oca i otkazala koncerte kako bi bila sa svojom porodicom. Međutim, njeni najbliži su smatrali da se Britni ne nosi dobro sa situacijom i prepustili su stvar stručnjacima.

Britni Spirs Foto: Profimedia

Odluka da Britni Spirs provede neko vreme u psihijatrijskoj ustanovi je doneta nakon što je njen otac saznao da je prestala da uzima terapiju koja joj je prepisana od 2007. godine. Naime, pevačica je tad doživela nervni slom pred fotoreporterima, ošišala se do glave i potom kišobranom udarala po automobilu.

Britni Spirs napušta psihijatrisku klinikuFoto: Profimedia

Pevačica je često u intervjuima govorila da bi bez oca bila izgubljena i da joj je mnogo pomogao.

Ovih dana Britni vodi novu bitku nakon što je sud prihvatio odluku o zabrani prilaska njenom bivšem menadžeru Semu Luftiju.

Porodica krivi Sema za stanje koje je zadesilo pevačicu pre 13 godina i da je u više navrata slao poruke u kojima ju je uznemiravao.

Britni Spirs posle suđenja sa Semom LuftijemFoto: Profimedia

Sa druge strane fanovi Britni Spirs su pokrenuli kampanju #FreeBritney (Oslobodite Britni) koja je direktan udarac na porodicu. Sumnja se da je upravo porodica kriva za sve probleme jer je previše kontroliše.

Fanovi su zabrinuti za njihovu omiljenu zvezdu jer fotografije posle lečenje ostavljaju utisak da se stanje pevačice nije promenilo.