bila-je-simbol-lepote-devedesetih,-a-pre-13-godina-usvojila-je-cerku-koju-nikad-nije-pokazala-javnosti:-danas-su-prvi-put-vidjene-zajedno-i-evo-kako-izgleda

14.06.2019. 21:40

Lepa glumica i simbol lepote devedesetih godina nikada nije u javnosti pokazivala svoju usvojenu ćerku. Konačno su prošetale zajedno i evo kako ona izgleda.

Meg Rajan sa ćerkom Foto: Profimedia

Meg Rajan je devedesetih bila glumica o kojoj je pričao ceo svet, i ubrajala se u ikone lepote, i to prirodne. Danas ima 57 godina i gomilu neuspešnih plastičnih operacija iza sebe, zbog čega se danas uglavnom i pojavljuje u tabloidima.

A ovih dana o njoj se priča zbog druge stvari – Meg je, naime, pre 13 godina usvojila 14-mesečnu devojčicu iz Kine. Ipak, ćerku po imenu Dejsi Tru nikada nije pokazala javnosti. Dejzi je danas tinejdžerka od 13 godina i evo kako izgleda.

Meg i Dejzi TruFoto: Profimedia

Meg i Dejzi fotografisane su prilikom šetnje Njujorkom, pritom su se sve vreme dežale za ruke.

Meg je, inače, u retkim slučajevima kada je govorila o Dejzi, isticala da je njena ćerka izuzetno pametna, šarmantna i prirodna i da želi da joj sačuva privatnost, zbog čega i odbija da o njoj govori javno ili da je pokazuje.

ŽIVOTNA PRIČA MEG RAJAN

Inače, Meg pored Dejzi ima i sina Džeka Kvejda (27), i to iz braka sa Denisom Kvejdom. Denis je pošao stopama roditelja i bavi se glumom, dok Dejzi ne pokazuje sklonost ka javnom životu.