bila-je-verena-za-brata-ane-nikolic-i-najlepsa-srpkinja-2009:-jelena-je-jos-lepsa-nego-ranije,-a-da-tek-cujete-sta-nam-je-rekla

Jelena Marković je iz posebnih razloga bila na reviji Stefana Đokovića u Beogradu.

„Glamurozne haljine kakve kreira Stefan su veoma bliske mom stilu, ja često idem na dešavanja gde dres kod to i nalaže. A večeras sam došla ne samo zato što je Đoković veoma talentovan dizajner već zato što manekenke iz moje agencije rade reviju. Tako da sam uvek subjektivna kada su one u pitanju, pratim ih na svim događajima na kojima učestvuju“, rekla je Jelena za „Ženu“.

Jelena Marković na izboru za Mis Srbije 2009. u BeograduFoto: Glossy.rs / youtube

Osvrnuli smo se i na pobedu pravnice iz Požege na izboru za Mis, a čime je pre jedne decenije podigla veliku buru.

„Ne bih se ponovo usudila na tako nešto, jer sam tek nakon što sam pobedila shvatila u šta sam ušla. Ja sam hazader i ulazim u neke stvari bez mnogo kalkulisanja, ali iskustvo koje mi je doneo izbor za mis je nešto neprocenjivo. Upoznala sam tada ljude koji su obeležili čitavu deceniju mog života.“

Prokomentarisala je i negativne kritike koje su je tada pratile.

„Bilo je u novinima natpisa da je sve namešteno, plaćeno. To i jeste normalno jer mora da postoji intriga, ali se te godine digla velika prašina, a ja sam mlada i neiskusna ušla u sve to. Kasnije sam shvatila da je to donekle i dobro jer može da vam bude pi ar, iako na grublji način. Sa ove distance shvatam sve „.

I tada je bila zastupljena veštačka lepota, a ona je danas uzela maha. Jelena o tim trendovima kaže sledeće:

„Nisam za to, ne mislim da devojke koje se bave modelingom treba da se operišu. Danas nam diktiraju da moramo da budemo savršene. Razumem devojke koje pokušavaju da ostanu svoje, ali to je jako teško. Međutim, kad dođe do svršenog čina, u inostranstvu uvek odaberu onu prirodnu devojku, koja nije „ništa radila na sebi“.

Jelenin izgled se i sada prati i komentariše, a pod lupom je bio i njen ljubavni život. Jelena je bila verena za Marka Nikolića, brata Ane Nikolić, koji se u međuvremenu oženio i dobio sina Kostu.

POGLEDAJTE- TAJNA O MERILIN MONRO KOJI INTRIGIRA SVET:

Bivši par se verio na veoma romantičan način, a onda stavio tačku na ljubav.

„Krijem emotivan život jer svaki put kada je bilo nečeg u javnosti, ispao je neki kuršuš, što se kaže. Ali mogu da kažem da sam ispunjena emotivno“.