bila-je-vrela-plavusa-iz-top-gana,-a-danas-je-neprepoznatljiva:-evo-sta-se-zaista-desilo-sa-prelepom-keli

29.07.2019. 15:14

Nekad je bila velika zvezda, a danas biste Keli Mekgilis jedva prepoznali.

Keli Mekgilis ne liči na sebe Foto: Profimedia

Glumica Keli Mekgilis (62) proslavila se 1986, kada je u u hit filmu „Top Gan“ odigrala ulogu instruktorke Čarli, fatalne plavuše koja je postala tiha patnja muškaraca širom sveta.

Keli Mekgilis kakvu pamtimoFoto: Profimedia

Kovrdže u kosi, lepo lice i vitko telo lansirali su Keli u zvezde, a nakon tog velikog uspeha koji je podelila s Tomom Kruzom otvorila je bar, radila s narkomanima i alkoholičarima, podučavala mlade glumce i prihvatila uloge u nekoliko niskobudžetnih filmova. Tom Kruz s druge strane od Holivuda uzima sve što može, a pri tom mislimo na milione dolara i akcione filmove. Da bi opstao i ostao na vrhu, morao je, naravno, da izgleda vrlo slično kao 1986. kad je ljubio Keli ispred kamera.

Keli MekgilisFoto: Profimedia

Njihove današnje fotografije najbolje objašnjavaju zašto Keli nije ni bila opcija za nastavak „Top Gana“, a Tom je momentalno dobio ulogu.

Keli se u javnosti retko pojavljuje, a i kada to učini, mnogi je jedva prepoznaju jer se jako promenila. Godine su učinile svoje pa je Keli prestala da brine o kilogramima, a skratila je i nekad prepoznatljivu plavu kosu.

Keli je danas neprepoznatljivaFoto: Profimedia

Nekad uspešna glumica godinama je pokušavala da se vrati na velike ekrane, ali joj, kako je rekla, uloge niko nije nudio jer se opustila i odbijala da ide na estetske operacije.

Keli se udavala dva puta, ima dvoje dece, a 2010. godine svetu je priznala da je lezbijka.