bila-joj-je-najbolja-drugarica,-a-sad-je-jedan-detalj-potvrdio-da-je-vilijamova-ljubavnica?!-ovo-je-zena-koja-ce-osetiti-sav-gnev-kejt-midlton

17.06.2019. 08:59

Novi skandal trese Bakingemsku palatu! Navodna ljubavnica princa Vilijama šećkala se oko njega i Kejt bez prstena na ruci i opet raspirila glasine o aferi.

Novi skandal trese Bakingemsku palatu Foto: Profimedia

Iako su mnogi bili uvereni da je između Kejt Midlton i princa Vilijama sve u redu, detalj koji je isplivao za vreme Trampove posete Velikoj Britaniji mnoge je šokirao. Naime, Vilijamova navodna ljubavnica Rouz Hanburi na državnom banketu se pojavila sama i bez prstena na ruci.

Rouz HanburiFoto: Profimedia

Bivša manekenka bila je u palati kao jedna od 170 zvanica, a ovaj detalj raspirio je vatru o glasinama koje kruže već neko vreme.

Takođe je sumnjivo što su na banketu Rouz i Kejt sedele na suprotnim stranama plesne dvorane. Iako su jednom bile izrazito bliske prijateljice, dosta su se udaljile u poslednjih nekoliko meseci zbog šuškanja o „prijateljstvu“ između Rouz i Vilijama, za koje je Kejt rekla da su čiste gluposti. Rozini prijatelji tvrde da je bivša manekenka jako usamljena, a mnogi koji poznaju nju i Kejt ne znaju na čiju stranu treba da stanu.

U martu se pisalo da je vojvotkinja od Kembridža počela da isključuje Rouz iz društva, a ovaj skandal napravio je toliku frku u kraljevskoj porodici da su morali da angažuju posebnu službu za odnose s javnošću koja se bavi isključivo sa Rouz.

ZVEZDE ŠMINKAJU ZVEZDE: ANĐELKI ANDRIJA NIJE MOGAO NIŠTA, A ĐIKI JU JE SREDIO ZA 15 MINUTA