bila-sam-na-vencanju-i-prisustvovala-najgoroj-stvari-koju-zvanice-mogu-da-urade:-ako-i-vi-radite-ovo-na-tudjim-svadbama,-znajte-da-ste-pokvarili-mladi-sve

16.07.2019. 19:10

Hanin apel obilazi Fejsbuk, i to sa odličnim razlogom, a sigurno ste i vi primetili ovu pojavu na svadbama. Da li i vama ide na živce?

Upozorenje svatovima deli se na društvenim mrežama Foto: Facebook

Post profesionalne fotografkinje Hane Vej kruži internetom, a mi ga prenosimo u celosti:

Devojci sa svadbe sa mobilnim telefonom…

Ne samo da si mi upropastila sliku već si ovaj momenat oduzela i mladoženji, mladinom ocu i samoj mladi. Šta si tačno planirala da radiš sa tom slikom? Možda da je sačuvaš? Da je gledaš svakog dana. Ne, svi znamo da ne bi to radila. A moja mlada bi odštampala ovu sliku, često je gledala i prisećala se trenutka kada ju je otac odveo do oltara na dan njenog venčanja.

Umesto toga, ti si rešila da slikaš svojim telefonom, da mi blokiraš pogled i da prosto slikaš nešto što nikad više nećeš pogledati.

Gosti, molim vas prestanite da gledate venčanja kroz ekrane svojih telefona. Isključite ih i uživajte u ceremoniji. I vi ste bitni na tom venčanju, jer da nije tako, ne biste bili pozvani. Zato pustite mene da radim svoj posao, a vi se zavalite i uživajte u jedinstvenom trenutku.

Srdačno,

Hana Vej, fotograf.