bile-su-kao-sestre,-a-sad-se-ne-podnose:-najpopularnije-albanke-na-svetu-i-na-met-gali-pokazale-da-su-u-otvorenom-ratu

08.05.2019. 22:45

Već neko vreme kruži priča da se Rita Ora i Dua Lipa ne podnose, a svojim ponašanjem na Met gali su te glasine još jednom potvrdile.

Još jedan dokaz da se Rita Ora i Dua Lipa ne podnose? Foto: Profimedia

Iako su njihovi stajlinzi na Met gali prošli gotovo neprimećeno, Rita Ora i Dua Lipa ovih dana pune britanske tabloide svojim komplikovanim odnosom. Dve najveće kosovske zvezde u istoriji na početku karijera bile su bliske prijateljice, budući da su se obe s Kosova odselile u Veliku Britaniju, ali se sada navodno ne podnose.

Rita je sve vreme pozirala sa Kejt Mos, a Dua Lipa ih je izbegavala u širokom luku.

Britanski „The Sun“ piše da je Dua Lipa obožavala pet godina stariju Ritu i da je često naglašavala da želi da bude baš kao ona. Ipak, kako je rasla popularnost njih dve su se sve više udaljavale i svađale, a sada navodno vlada toliki animozitet da su se izbegavale na Met gali.

Pre samo nekoliko godina dve pevačice su se nazivale sestrama, budući da se i njihovi roditelji jako dobro poznaju. Išle su u istu školu za pevanje i kretale se u istim krugovima u Londonu. Dua Lipa je poslednjih godina nešto popularnija od 29-godišnje Rite, što takođe može biti jedan od okidača za svađu.