bio-je-zlatni-decko-holivuda,-a-danas-ga-ni-rodjena-majka-ne-bi-prepoznala:-otkrio-je-zasto-se-povukao-i-razlog-je-grozno-potresan!

30.04.2019. 18:24

Čuveni holivudski glumac Brendan Frejzer devedesetih je žario i palio Holivudom, a publika ga je zavolela u filmu “Džordž iz džungle”, u kom je žene osvojio specifičnim šarmom, autentičnom pojavom i isklesanim trbušnjacima. Frejzer je popularnost stekao i u ostvarenjima “Mumija” i “Povratak mumije”, ali danas teško da bi ga iko prepoznao…

Brendon Frejzer u filmu “Džordž iz džungle” Foto: Profimedia

Pomenuta uloga Džorža je ovog holivudskog glumca davne 1997. lansirala u zvezde, ali je nakon decenije uspeha ipak rešio da smiri tempo rada, a praktično da se uopšte ne pojavljuje u javnosti.

Davne 1997. ovaj film ga je lansirao u zvezdeFoto: Profimedia

On se nakon 2010. praktično povukao iz sveta Holivuda, a uglavnom se pojavljivao samo u manjim ostvarenjima ili televizijskim serijama. U jednom od retkih intervjua za časopis “GQ” otkrio je zašto je rešio da okrene leđa blistavoj karijeri.

Danas je praktično neprepoznatljivFoto: Profimedia

Naime, Frejzer je proznao da ga je uticajni novinar Filip Berk, tada i predsednik HFPA (Hollywood Foreign Press Associationa), dirao po zadnjici i zlostavljavao, a uprkos tome što ga nije sudski gonio, sve je prijavio udruženju. Ipak, njegovi navodi su bili potpuno izignorisani, nakon čega je godinama vodio bitku s depresijom.

“Levom rukom uhvatio me je za zadnjicu, a jednim od prstiju dodirnuo me je za područje između rektuma i penisa. I počeo je da pomera ruku. Bilo mi je loše. Osećao sam se kao malo dete. Osećao sam se kao da mi je knedla u grlu. Mislio sam da ću zaplakari”, otvorio je dušu glumac, priznavši da je ovo ostavilo trajne traume na njega.

Ovde nije kraj Brendanovim nedaćama – on je imao i niz zdravstvenih problema u proteklim godinama, nekoliko puta je bio na operaciji kičme, kolena i glasnih žica, i gotovo sedam godina nije izbijao iz bolnica.

Glumac često provodi vreme na plaži sa sinovimaFoto: Profimedia

Upravo su ga godine u bolnici i stalna borba za očuvanje zdravlja koštale izvajane linije, pa otud stomačić i nagomilani kilogrami.

Inače, glumac danas vreme najradije provodi na plaži sa trojicom sinova, kojim je veoma posvećen i privražen.