bivsa-boltova-devojka-rasturila-brak-fudbaleru:-zbog-nje-je-ostavio-zenu-posle-10-godina

Bivša devojka Jusejna Bolta, Holi Jang iz Perta u Australiji, je kriva za raspad braka engleskog fudbalera Filipa Fila Jaljelke i njegove supruge Emili koji su se venčali 2009. godine (počeli su da se zabavljaju 2006), piše „San“.

Kraj braka je usledio jer Emili (39) više nije želela da toleriše ispade svog uskoro bivšeg supruga.

„Izgleda kao definitivni rakid“, prokomentarisao je izvor.

Kraj braka je usledio jer Emili, koja je uz Fila bila i kada je pobeđivao i kada je gubio, više nije želela da toleriše ispade svog uskoro bivšeg supruga.

Fil (36) je ludo zaljubljen u 11 godina mlađu Holi čija je veza sa Boltom trajala godinu dana.

A ona je meseci unazad pričala o misterioznom momku koji je divan prema njom, sa kojim je provodila vikende iz sna i koji ju je vodio na Nedelje mode.

Holi je bila van sebe od sreće pričajući o „dečku fudbaleru“ čije ime nije želela da otkriva, a sada svi sumnjaju da je u pitanju bio upravo Fil (njen selfi sa Old Traforda uzima se kao početak njihove veze).

Emili i Fil nekad u ljubaviFoto: Profimedia

I dok se Holi „bori“ sa međunarodnim skandalom, Bolt ovih dana sa devojkom Kesi Džej Benet odmara na Fromonteri u Španiji.

Bolt i nejgoav devojkaFoto: Profimedia

Kesi je neko ko je poput Holi veoma provokativan, ali i izdašan kada je javna podrška njenom dečku na sportskim takmičenjiima u pitanju.

Provokativnost ne nedostaje ni Boltu koji ume da obajvi veoma izazovnu zajedničku sliku i da pored nje napiše : „Predsednik i prva dama“.

Mnogima je zanimljivo to što je Kesi visoka 1,55 metara, a Bolt čak 40 centiemata više.

Bile su zanimljive i bivše veze čuvenog atletičara. Vezu sa Kesi je počeo ubrzo nakon afere sa studentkinjom Džudi Duarte (njihove eksplicitne slike pojavile su se u javnosti).

Bolt se zabavljao i sa bivšom mis Jamajke Ejpril Džekson, Megan Edvards, dizajnerkom Lubicom Slovak, rijaliti zvezdom Lavom Simpson, Rebekom Pesli i muzičarkom Mizikan Evans.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.