bivsa-supruga-ga-je-optuzila-za-zlostavljanje,-izgledao-je-kao-beskucnik,-a-sad-se-pojavio-ponovo-zgodan:-dzoni,-maco,-da-li-si-to-ti?

07.09.2019. 09:47

Holivudska zvezda i zavodnik Džoni Dep juče je bio najveća zvezda na crvenom tepihu u Veneciji. Glumac se pridružio kolegama povodom promocije novog filma „Waiting for the Barbarians“ u kojem tumači glavnu ulogu.

Džoni Dep Foto: Profimedia

Džoni Dep (56) je poslednjih godina negovao zapušteni izgled u javnim nastupima. Najčešće se pojavljivao sa crnom senkom i kreonom oko očiju. Neretko je bio neobrijan, obučen kao da je tek ustao iz kreveta i nije video šta je navukao na sebe.

Džoni Dep na Venecijanskom festivaluFoto: Profimedia

Neobično ponašanje glumca u intervjuima i negativne reakcije njegovih kolega i koleginica, naročito Džesike Čejnstin koja je osudila izjavu glumca da ima bubicu u uvetu na snimanju filmova jer ne može da zapamti tekst, stvorili su negativnu auru oko nekadašnjeg zavodnika.

Džoni Dep u VenecijiFoto: Profimedia

Džoni Dep posle sakndala sa bivšom suprugom Amber Herd koja ga optužila za zlostavljanje nije bio u dobroj formi i izgledao je neugledno.

Situacija se promenila jer se Džoni na Venecijanskom filmskom festivalu pojavio očešljan, ispeglan i obrijan. Samo je to trebalo da uradi da bi konačno izgleda kao pre pet godina.

Džoni Dep 2015. godineFoto: Profimedia

Džoni Dep u plavom odelu i beloj košulji je izgledao kao pre nego što stvari u privatnom životu krenule nizbrdo. Kritičari su dobro reagovali na njegov novi film, a modni kritičari su se zahvalili bogu što se konačno doveo u red.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.