bivsi-ju-je-varao-na-oci-celog-sveta,-a-sada-je-ona-njemu-zabola-noz-u-ledja:-samo-sto-su-raskinuli,-a-vec-se-strasno-ljubi-sa-najbogatijim-neradnikom!

Naime, Dua je praktično pet godina provela sa 10 godina starijim Ajzakom, međutim toliko puta su se raskidali i mirili, da više niko ne može sa sigurnošću da kaže koliko su tačno vremena proveli zajedno.

Dua i Ajzak i konačno su raskinuli pre nekoliko nedeljaFoto: Profimedia

No, pre nekoliko nedelja par je posle brojnih uspona i padova proglasio i konačan kraj, a da je ovo definitivno dokazuju i nove fotografije ove pevačice sa festivala „British Summer Time“ u Hajd Parku.

Dua je fotografisana u strasnom zagrljaju sa Anvarom Hadidom, rođenim bratom čuvenih manekenki Bele i Điđi. Ona i Anvar ne samo da su se grlili, već su se i ljubili i često razmenjivali nežne dodire, zapravo nisu skidali ruke jedno s drugog!

Bili su veoma opušteni i doslovce nisu marili za radoznale poglede i kamere na sve strane. Par je vezu započeo početkom juna, a navodno su vrlo brzo „kliknuli“. Zanimljivo je da Anvar neodoljivo fizički podseća na gore pomenutog Kerua.

No, vratimo se na Lipinu ljubavnu prošlost koju je obeležila javna preljuba – Ajkzak je početkom 2018. uhvaćen u klinču sa nepoznatom brinetom u jednom noćnom klubu u Londonu, a da stvar bude gora, u pozadini se čula pesma njegove devojke „One Kiss“.

Atraktivna crnka tada je imala koncert u Americi i nije ni slutila šta se dešava, a nakon početnog šoka ipak je rešila da mu oprosti… Ipak, ova ljubav na kraju nije opstala – pre nešto više od mesec dana došlo je do tačke bez povratka.

„Imaju poteškoća s pronalaženjem vremena za kvalitetnu vezu. Stvari ne idu onako kako bi oni hteli. Prezaposleni su i jednostavno nemaju vremena jedno za drugo. Raskid je za oboje bio teška odluka, ali smatraju kako je najispravnija“, izjavio je izbor blizak bivšem paru.

Do prošle godine i Anvar je bio u ozbiljnoj vezi sa glumicom Nikolom Pelc, ali su raskinuli jer je njoj smetalo njegovo blisko druženje sa Kendal Džener, jednom od najboljih prijateljica porodice Hadid.

Inače, ovaj plavooki 20-godišnjak praktično da živi na račun svoje porodice, pošto nema konkretno zanimanje, iako se navodno bavi modelingom, no njegovi uspesi su minorni u odnosu na one kojim mogu da se pohvale njegove sestre. Ipak, rado troši tuđe milione na dobar provod, putovanja i luksuzne krpice.

Bilo kako bilo, izgleda da su sada i Dua i Anvar srećni i ispunjeni i da prijaju jedno drugom. Kako će se ova romansa nadalje odvijati, ostaje da vidimo.