bivsi-kosarkas-komentarisao-je-mec-iz-kine,-a-onda-je-ugledao-ovu-zenu-u-publici-i-momentalno-zacutao:-video-je-sta-radi-i-izgubio-glavu,-i-svi-bruje-samo-o-tome!

11.09.2019. 09:08

U ponedeljak je na tapetu bila utakmica između Brazila i SAD-a u okviru Svetskog košarkaškog prvenstva u Kini, ali je tek naknadno jedan video sa iste postao hit na društvenim mrežama.

Plavuša je bila u fokusu pažnje Foto: Rod Anderson ‏ / Twitter

Naime, Internetom kruži snimak na kome čujemo kako komentator i nekadašnja NBA zvezda Endru Gejz ostaje bez reči, a potom počne i da zamuckuje kada mu kamere prikažu atraktivnu navijačicu Brazila.

Gejz, nekadašnji as San Antonio Sparsa, komentarisao je meč u sportskom centru u “Šenžen Beju” kada je snimatelj iznenada kadar preusmerio na zanosnu plavušu u publici koja je baš u tom trenutku rešila da zatreska grudima, i to pride oslobođena grudnjaka!

Gejz je ugledavši ovu damu bujnog poprsja doslovce ostao bez teksta, a kada se konačno pribrao počeo je da govori premda sa pauzama. “A… podrška koju imaju od svojih fanova…”, uspeo je da izusti ovaj 54-godišnjak.

Zgodna plavuša i njeno zavodljivo đuskanje prikazani su u dvorani na velikom ekranu, nakon čega se salom prolomio apaluz, a ona je, baš kao i pomenuti komentator, prikupila brojne simpatije širom sveta.

Prati Žena.rs i na našim društvenim mrežama: Facebook, Instagram i YouTube.