bivsi-suprug-monike-beluci-dobio-dete-sa-30-godina-mladjom-zenom:-rekao-je-samo-jednu-recenicu-o-bivsoj-ljubavi

20.04.2019. 18:11

Francuski glumac Vensan Kasel objavio je da je postao otac ćerke Amazonije u petak uveče. Njegova supruga Tina Kunaki se oseća dobro posle porođaja i per je presrećan što je njihova ćerka konačno stigla u njihovu porodicu.

Monika Beluči Foto: Profimedia

Glumac fasciniran Brazilom u dogovoru sa suprugom dao je ime svojoj ćerki Amazonija.

Kasel i Kunaki upoznali su se 2016, od kada gotovo svaki trenutak provode zajedno. Francuski zavodnik je bio u braku sa Monikom Beluči, od 1993. do 2013, kada su se razveli. Oni imaju dve ćerke, od 14 i 9 godina.

U jednom intervjuu prošle godine, Kasel je rekao da „ljubav nije uvek fer“.

„Imam 52 godine i oženiću 21-godišnju devojku. Jako sam zaljubljen i siguran sam da ćemo imati decu“, izjavio je glumac.

Vensan je svojoj devojci pomogao da napreduje u karijeri, a od kada je sa njim potpisala je ugovore sa nekoliko vodećih modeling agencija i počela da radi punom parom.

„Ponekada se dvoje ljudi koji su na istom mestu u isto vreme privuku. Takva iznenađenja mogu da predstavljaju život“ rekla je Tina.

Tri decenije mlađa manekenka uspela je da zaleči stare rane (Moniku Beluči) i potpuno preporodila pomalo uspavanog Kasela koji je konačno našao onu pravu. Uostalo, dovoljno je pogledati fotografiju sa venčanja.