bivsi-verenik-ledi-gage-stao-na-irininu-stranu:-o-onome-sto-je-uradio-svi-pricaju

Poznati par koji je odavno indirektno slao signale da “neće živeti zajedno do kraja života”, stavio je tačku na veridbu i na vezu dugu četiri godine.

Bilo je tu svega, i ljubavi do neba i suza u javnosti i smrknutih lica i blamiranja! Kraj je! Zvanično je, ali se situacija ne smiruje jer se ne zna razlog, odnosno krivac.

Nezvanično je to Ledi Gaga, koja je prošle godine zaigrala u rediteljskom prvencu Bredlija Kupera, “Zvezda je rođena”, a zatim sa njim više puta javno pevajući numeru iz filma bila veoma bliska na sceni.

Gaga i Karino: bivša ljubavFoto: Profimedia

Gagi nije po volji što se našla u ljubavnom trouglu (“ljubazno je svima poručila da “od*ebu”, što neki tumače kao njen način da zaštiti Bredlija), ali tu će još dugo ostati. Koliko je na javnoj sceni ljubavnih trouglova u kojima se jedna strana žali da se nepravedno našla u toj priči? Mnogo!

Sve i da saga Bredli-Irina dobije ne znamo kakav epilog, pevačica će se još dugo, dugo povezivati sa aferom. A sad je i njen bivši Kristijan Karino koji je agent za poznate umešao prste.

Zapravo, on je deo cele priče postao mnogo ranije, još u februaru ove godine kada je prekinuo veridbu sa Gagom zbog, kako se pisalo, Bredlija!

Iznenada je tad odjeknula vest da je pukla veza koja je trajala od 2017. i koja je bila na korak do oltara.

Karino je našao novu ljubavFoto: Profimedia

“Gaga i Bredli su se previše zbližili na snimanju filma i zato je pukla ljubav između nje i Karina”, glasilo je jedno objašnjenje.

Karino nije komentarisao raskid sa muzičkom zvezdom, ali je sada povukao potez tako da ga ceo svet vidi.

Na Instagramu. Bivša ljubav Ledi Gage lajkovala je fotografiju Irine Šajk sa Islanda, objavljenu ubrzo nakon saznanja da je ruska lepotica napustila dom koji je delila sa Kuperom.

Reč je o veoma seksepilnoj slici, iz nove modne kampanje. Među 500 hiljada lajkova našao se i Karinov lajk.

Jedan lajk, mnogo reči.

Ako neko razume Irinu, to je onda Karino, reći će neki.

Njegov potez može se protumačiti i kao indirektno priznanje da je američki glumac stajao iz njegovog razlaza sa Gagom, kao i da njegova bivša ima veze sa dramom Irine Šajk….

Nastaviće se….

MRAČNA TAJNA ČUVENE SERIJE: