„bizarni-mutant-starice-i-devojcice“:-bila-je-olicenje-lepote,-a-danas-kad-se-pojavi-mnogi-je-ne-prepoznaju

03.07.2019. 21:09

Priznala je da koristi botoks, ali ovo sada je prevršilo svaku meru. Nikol Kidman više ne liči na sebe!

Da li je prepoznajete? Foto: Profimedia

Jedna od nauspešnijih holivudskih glumica, 52-godišnja Nikol Kidman pojavila se na međunarodnoj dodeli nagrada Taormina Arte na Siciliji, gde se između ostalog na bini pojavila i kao jedna od dobitnica, ali ono čime je zapravo zapala za oko svima jest njen izgled, tačnije lice.

Naime, malo ko nije primetio kako izgleda neobično mladoliko za svoje godine, i da joj je lice malčice previše zategnuto pa su je neki skoro jedva i prepoznali, na Tviteru su i komentarisali da izgleda kao “bizarni mutant starice i devojčice”.

Nikol je ponovo neprepoznatljivaFoto: Profimedia

Inače, još 2007. godine Nikol je demantovala bilo kakve estetske zahvate i korekcije i tvrdila da je njen blistav ten rezultat zdravog načina života.

“Iskreno, sve je na meni prirodno. Koristim samo zaštitnu kremu za sunčanje i ne pušim. Brinem o sebi i ponosna sam što to mogu reći”, izjavila je tada za Marie Clarie.

Ali samo četiri godine kasnije priznala je kako odlazi na injekcije botoksa u jednom od intervjua za nemački magazin TV movie.

Zašto, Nikol, zašto?Foto: Profimedia

“Isprobala sam puno stvari, ali osim sporta i dobre ishrane malo je toga efikasno. Čak sam isprobala botoks, ali nije mi se svidelo kako mi je lice nakon tretmana izgledalo. Više ga ne koristim i mogu ponovo da pomeram čelo”, izjavila tada.

Kako stvari stoje, reklo bi se da je našla nešto još jače od botoksa. Jer ovo lice ne mrda!