U kategoriji Blace, Kuršumlija, Poslednje Vesti, Prokuplje, Sport, Žitorađa.

  BLACE- Na državnom prvenstvu u powerliftingu održanom u Vranju blačanin Dejan Miladinović postigao je veliki uspeh, kao i klub PLK Konzulat iz Niša za koji je nastupao.Dejan je osvojio prvo mesto u bench press-u u juniorskoj kategoriji i oborio državni rekord.

  Dejan Miladinović ističe da je  zadovoljan potignutim rezultatima  s obzirom da napreduje na svakom takmičenju.

  Ovim sportom Dejan se  bavi nešto više od godinu dana i do sada je osvajao prva mesta na više državnih prvenstva.Svoje utiske iz Vranja preneo nam je odmah nakon postignutog još jednog velikog uspeha:

   

  -Nastupio sam u kategoriji do 74 kg.U toj kategoriji je bilo rekordnih 12 takmicara.Prva disciplina čučanj nije protekla kako sam planirao.Otvorio sam prvim sigurnim pokušajem od 140 kg,drugi pokušaj opravdano nije bio priznat od strane sudija kao ni treći od 165 kg ali ovoga puta njihovom greškom.Glavni sudija je dao zeleno svetlo na semaforu dok su ostala dvojica dali crvena. Kasnije su pogledali snimak,uvideli njihovu grešku ali tada je bilo kasno.Ostao sam uskraćen za 25 kg.Nekako sam smogao snage da nastavim dalje.

  Druga disciplina je bench press u kojoj sam znatno bolji od konkurencije.Vratio sam rezultatsku zaostalost iz prve discipline,oborio državni rekord na trećem pokušaju i tako rasterećen dosao do završne discipline tj. mrtvog dizanja.Sva tri pokušaja sam odradio odlično i uspeo da zauzmem 4 mesto u ukupnom plasmanu,dok sam bio ubedljivo prvi u juniorskoj kategoriji. Da mi je bio priznat pokušaj od 165, bio bih prvi od svih 12, ističe Dejan Miladinović.

  Kratak url URL: https://toplickevesti.com/?p=467234